• gratis bezorging vanaf €49,-
  • voor 20.30 besteld, morgen in huis
  • klantwaardering: 9.3
  • alles uit voorraad leverbaar
Naar overzicht
21
sep

Concours Hippique De Kroo

Dressuur- en springwedstrijden.

 

Aanvang springen:
09:00 uur BB pony’s
12:30 uur BB paarden
**Helaas moeten we door te weinig inschrijvingen de rubriek Zeeuws gefokt springpaard annuleren

Bijschrijven/afmeldingen/wijzigingen via info@dekroo.nl

Voorlopige startlijst springen staat op de site. Kosteloos afmelden springen mogelijk tot en met dinsdag 17 september 2019. Afmelden vanaf woensdag 18 september 2019 = inschrijfgeld betalen

Inschrijven voor onderstaande competities kan door een e-mail te sturen naar: martin@dekroo.nl
Voor de gewone rubrieken kunt u inschrijven via mijnknhs.nl

Competitie Beste Zeeuws gefokte dressuurpaard
Heeft u een dressuurpaard dat gefokt is op Zeeuwse bodem? Dan kunt u deelnemen aan deze rubriek. Deelname is mogelijk van alle Europese stamboeken. De wedstrijd zal worden gejureerd door een KWPN jurylid en door een KNHS jurylid en daarnaast krijgt u na de proef direct een korte toelichting. Echt een super leerzame en interessante wedstrijd.

Competitie Beste Zeeuws gefokte springpaard
Heeft u een springpaard dat gefokt is op Zeeuwse bodem> Dan kunt u deelnemen aan deze rubriek. Deelname is mogelijk van alle Europese stamboeken. De wedstrijd zal worden gejureerd op springfouten en tijd door een panel KNHS juryleden en daarnaast zal een KWPN jurylid een beoordeling geven op springkwaliteiten en een korte toelichting geven direct na afloop van het door u gereden parcours. Sfeervolle leuke wedstrijd!

Fokkerspremie
Voor de fokker van het beste Zeeuws gefokte dressuur- en springpaard is mits de fokker aanwezig is in de prijsuitreiking ook fokkerspremie.