• gratis bezorging vanaf €49,-
  • voor 20.30 besteld, morgen in huis
  • klantwaardering: 9.3
  • alles uit voorraad leverbaar
Naar overzicht
14
sep

Zeeland Dressage Cup – Jonge Paarden Competitie

NIEUW! De Zeeland Dressage Cup – Jonge paarden competitie voor 3-6 jarige dressuurpaarden.

Op zaterdag 14 september a.s. organiseert KWPN regio Zeeland voor het eerst de Zeeland Dressage Cup op de professionele accommodatie van De Kroo Ruitersport in Nieuw en St Joosland. De Zeeland Dressage Cup is een jonge paardencompetitie voor 3-, 4-, 5- en 6-jarige dressuurpaarden van alle stamboeken en wordt verreden in de PAVO-Cup formule.
De jury is van hoogstaand niveau. Ralph van Venrooij, onlangs aangesteld als hoofd Fokkerijzaken en Trainingscentrum bij het KWPN vormt samen met Benjamin Maljaars, o.a. jonge paarden specialist, de jury. Benjamin, van oorsprong Zeeuw, is tevens aangesteld als gastruiter. Hij zal, afhankelijk van het aantal deelnemers, de beste twee of drie dressuurpaarden per groep overrijden (driejarigen uitgesloten).
De prijzenpot is gigantisch! Hoondert B.V. stelt maar liefst € 1000,- ter beschikking ter verdeling over de prijswinnaars! En voor de merrie met de hoogste dagscore stelt Stal Hexagon een gratis dekking van de KWPN hengsten Hexagons Kaygo of Hexagons Double Dutch ter beschikking. Daarnaast zijn er vele andere hele mooie prijzen te winnen. Voor het inschrijfgeld hoef je het niet te laten. Deelname kost slechts 15 euro per paard.
Deelname gaat op volgorde van binnenkomst. Daarbij geldt VOL = VOL. Hierna wordt je op de wachtlijst geplaatst. Wil je dus meedoen, wees er dan snel bij en vul het inschrijfformulier gelijk in. We zien jullie aanmeldingen uiteraard met belangstelling tegemoet!
Publiek is van harte welkom!