• gratis bezorging vanaf €49,-
  • voor 20.30 besteld, morgen in huis
  • klantwaardering: 9.3
  • alles uit voorraad leverbaar

GoLeyGo Halster systeem, snel en veilig!

Het GoLeyGo halster systeem, veilig verbonden met je paard! Ben jij er al mee bekend? In deze blog leggen we je graag uit hoe dat nu precies werkt en wat de voordelen zijn van het GoLeyGo 2.0 systeem.

Je bent vast wel bekend met de traditionele paniekhaken die al jaren verkrijgbaar zijn, het nieuwe GoleyGo is een innovatief en revolutionair systeem dat er voor zorgt dat je je paard op een veilige manier kunt begeleiden of vastzetten en in paniek situaties heel simpel en snel weer losgemaakt kan worden.

GoLeyGo 2.0 Halster

  • Halster gemaakt van hoge kwaliteit materiaal en voorzien van luxe stiksel
  • Sterke fournituren
  • De halsters zijn zacht onderlegd om de vacht van uw paard te beschermen
  • Prima verstelbaar op 2 plaatsen
  • Mooie kleur combinaties welke te combineren zijn met bijpassende GoLeyGo touwen
  • Halsters zijn altijd voorzien van een GoLeyGo 2.0 adapter pin
GoLeyGo Halster

Halstertouwen verkrijgbaar in 2 opties

De halstertouwen van GoLeyGo zijn verkrijgbaar in 2 opties, je kiest voor een touw zonder meegeleverde adapter pin omdat je ook het halster koopt en dan daar al de adapter pin aan hebt zitten. Of je kiest voor het halstertouw met de adapter pin die je vervolgens aan alle halsters (ring max 6mm) kunt bevestigen. De adapter pin heb je voor paarden nodig in maat L.

Het GoLeyGo 2.0 halstertouw is voorzien van een magneet waardoor je heel makkelijk het touw aan de adapter pin die aan het halster vastzit kunt klikken. Is het in de wei wel eens lastig om je paard te pakken en is deze vliegensvlug wel als je het touw net wil aanklikken? Met de traditionele paniekhaak is dat echt een serieus dingetje! Maar met de GoLeyGo ben je sneller dan met een normaal halstertouw. Ook bij het losmaken in de wei of paddock is het een heel fijn systeem wat ook bij ongeduldige paarden heel fijn werkt en je dat heel wat zere handen kan besparen.

Hoe maak je de adapter pin vast?

De Adapter pin (te zien op de foto’s hieronder) zit standaard aan het GoLeyGo halster of je koopt deze in combinatie met een GoLeyGo halstertouw of je koopt de GoLeyGo Adapter Pin los. Laatstgenoemde is ideaal omdat je het GoLeyGo systeem dan ook kunt gebruiken bij je favoriete halster van een ander merk.

De adapter pin is eenvoudig aan de ring van jouw halster te schroeven en dan direct klaar voor gebruik. De ring van je halster mag wel maximaal 6mm zijn.

GoLeyGo Adapter pin

In onderstaande film kun je precies zien hoe gemakkelijk, snel en veilig het GoLeyGo halster in gebruik is.