• gratis bezorging vanaf 49,-
  • alles uit voorraad leverbaar
  • klantwaardering: 9.3
  • voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

Ruilen/retour zenden

Retourneren
Als u niet tevreden bent over een artikel is het mogelijk om dit artikel te retourneren. Je kunt hiervoor een retouretiket van DHL op onze website bestellen tegen een gereduceerd bedrag (geldig voor Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Ierland en Italië). De verzendkosten van een retourzending of ruiling zijn voor uw eigen rekening, indien het een ruiling betreft dan betaalt Dekroo.nl de verzendkosten voor het pakket dat weer naar u verzonden zal worden.

Retourvoorwaarden:

  • Te retouren of te ruilen artikelen moeten in nieuwstaat zijn(niet gebruikt), in de originele verpakking én met aangehechte prijskaartjes terug gezonden te worden.
  • Verpak het artikel in stevig verpakkingsmateriaal zodat het artikel én ook de eventuele bijbehorende verpakking (bijv. schoenendoos) niet beschadigd raakt tijdens de verzending. Schoenen of laarzen dienen ook verpakt te worden verzonden dus niet alleen in de schoenen- en of laarzendoos zelf.
  • Bij retour sturen van een artikel dient u altijd de originele pakbon/factuur bij te sluiten .
  • Ruilen/retourneren is mogelijk binnen 30 dagen met behulp van ons ruil- en retourformulier (PDF).
  • Het pakket moet voldoende gefrankeerd zijn, ongefrankeerde zendingen worden door ons niet geaccepteerd.
  • U blijft zelf altijd verantwoordelijk voor uw retourzending, indien een pakket bij een retour zending kwijt raakt dient u zelf aan de hand van uw track & trace gegevens de zending te volgen en waar nodig een onderzoek te laten opstarten via de partij waar mee u verzonden heeft. Alleen zendingen die daadwerkelijk bij ons aankomen kunnen worden verwerkt.

Retourzendingen dienen altijd te worden verzonden aan:
De Kroo Ruitersport
Boomdijk 1
4339 PN Nieuw- en Sint Joosland
Nederland

Belangrijk wanneer u een pakket klaar maakt om te versturen is dat u oude pakketlabels verwijderd èn een nieuw adres goed zichtbaar op je pakket schrijft/ bevestigd.

Retourkosten
De verzendkosten van een retourzending of ruiling zijn voor uw eigen rekening, indien het een ruiling betreft dan betaalt Dekroo.nl de verzendkosten voor het pakket dat weer naar u verzonden zal worden.

In geval van een garantie of klacht dient u deze eerst in te dienen via onze WhatsApp klantenservice 06 – 49172810. Als na goedkeuring van de klacht een artikel retour moet worden gezonden ontvangt u hiervoor een retourlabel van ons. Indien een artikel zonder goedkeuring of zonder een door ons toegezonden label zal worden teruggezonden kunnen we hiervoor geen kosten vergoeden.

Wanneer er sprake is van het (deels) retourneren van uw aankoopbedrag, maken we (bij het correct ontvangen van de retouren) het bedrag per omgaande via het betaalsysteem van Buckaroo naar u over.

Vraag bij het aanbieden van de retourzending (bij bijvoorbeeld PostNL) om uw verzendbewijs. Deze dient u goed te bewaren aangezien dit het bewijs van afgifte / verzenden is en u zelf verantwoordelijk bent voor het retour pakket.

Kan ik mijn retourzending volgen?

Ja, als u de retourzending verzonden hebt, ontvang u een Track & Trace code waarmee u de status van het pakket kunt volgen op de website van de betreffende instantie( bijv. PostNL).

Artikel niet schoon terug?

Wanneer een artikel niet schoon bij ons terugkomt, dan begrijp je waarschijnlijk vast dat wij hiervoor schoonmaakkosten in rekening brengen, dit houden wij dan in op je retourzending, of we nemen het artikel niet retour. De schoonmaak kosten zijn € 15,-  of € 25,– bij veel schoonmaak werk.