• gratis bezorging vanaf €49,-
  • voor 20.30 besteld, morgen in huis
  • klantwaardering: 9.3
  • alles uit voorraad leverbaar

Ruilen/retour zenden

Indien artikelen eventueel retour moeten worden gezonden dan dient u dit altijd gefrankeerd te doen, ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.

Retourzendingen dienen te worden verzonden aan:
De Kroo Ruitersport
Boomdijk 1
4339 PN Nieuw- en Sint Joosland
Nederland

Ruilen/retourneren is mogelijk binnen 14 dagen met behulp van ons ruil- en retourformulier (PDF).

Let op!
Bij retourzendingen / ruilen dient u altijd de originele pakbon/factuur bij te sluiten en daarop de reden van retour te vermelden.

Retourkosten
De verzendkosten van een retourzending of ruiling zijn voor uw eigen rekening, indien het een ruiling betreft dan betaalt Dekroo.nl de verzendkosten voor het pakket dat weer naar u verzonden zal worden.

Te retouren of te ruilen artikelen dienen in nieuwstaat, in de originele verpakking en met aangehechte prijskaartjes terug gezonden te worden. Verpak het artikel met pakbon én kassabon in stevig verpakkingsmateriaal zodat het artikel en ook de eventuele bijbehorende verpakking (bijv. schoenendoos) niet beschadigd raakt tijdens de verzending.

Wanneer er sprake is van het (deels) retourneren van uw aankoopbedrag, maken we (bij het correct ontvangen van de retouren) het bedrag per omgaande via het betaalsysteem van Buckaroo naar u over.

Vraag bij het aanbieden van de retourzending (bij bijvoorbeeld Postnl) om uw verzendbewijs. Deze dient u goed te bewaren aangezien dit het bewijs van afgifte / verzenden is en u zelf verantwoordelijk bent voor het retour pakket.

Kan ik mijn retourzending volgen?

Ja, als u de retourzending verzonden hebt, ontvang u een Track & Trace code waarmee u de status van het pakket kunt volgen op de website van de betreffende instantie( bijv. PostNL).