• gratis bezorging vanaf 49,-
  • alles uit voorraad leverbaar
  • klantwaardering: 9.3
  • voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

DKR Sports deken Forest Green

Wauw, zijn jullie ook zo verliefd op de DKR Sports Forest Green Collection? Als je nog op zoek bent naar een DKR Sports deken, dan is deze kleur een must-have voor jou het komende seizoen. Maar niet alleen vanwege de looks is deze collectie zo top, hij bevat super fijne dekens in verschillende diktes zodat jouw paard er de gehele winter top uit ziet. In dit lookbook nemen we een kijkje bij deze collectie.

DKR Sports Regendeken Luxe 0 gram

Deze DKR Sports Regendeken Luxe 0 gram is een sterke (turnout 600D), waterdichte deken (3000/3000 ademend/waterdicht), heeft een mooie pasvorm en een 0 grams vulling. Deze deken heeft een dubbele voorsluiting die voorzien is van een verstelbaar snelsluit-systeem en bevat een nylon lining aan de voorkant en bij de schouders om te voorkomen dat het paard daar schuurplekken krijgt. Deze deken biedt het paard extra comfort door de loopsplitten en de kruissingels met elastiek aan het uiteinde. Bij de sluitingen van de kruissingels zit een rubber ringetje waardoor de singels niet te makkelijk los gaan. Bij de hals zitten 3 ringetjes waar een hals aan bevestigd kan worden. Tot slot heeft deze deken een staartkoord, staartflap en elastische bilkoorden.

Deze deken is ook verkrijgbaar met een 300 grams vulling of een 150 grams vulling.

DKR Sports Mini Outdoordeken Forest Green is een sterke (600D), waterdichte deken (3000/3000 ademend/waterdicht) speciaal voor shetlanders, mini paarden en kleine pony’s. Deze deken is beschikbaar in de ondermaten 95 cm t/m 155cm. De deken heeft een mooie pasvorm en een 0 grams vulling. Deze deken heeft een dubbele voorsluiting die voorzien is van een verstelbaar snelsluit-systeem en bevat een nylon lining aan de voorkant en bij de schouders om te voorkomen dat het paard daar schuurplekken krijgt. Deze deken biedt het paard extra comfort door de loopsplitten en de kruissingels met elastiek aan het uiteinde. Bij de sluitingen van de kruissingels zit een rubber ringetje waardoor de singels niet te makkelijk los gaan. Bij de hals zitten 3 ringetjes waar een hals aan bevestigd kan worden. Tot slot heeft deze deken een staartkoord, staartflap en elastische bilkoorden.

Benieuwd naar al onze paardendekens? Klik dan hier.