• gratis bezorging vanaf €49,-
  • voor 20.30 besteld, morgen in huis
  • klantwaardering: 9.3
  • alles uit voorraad leverbaar

Shinen met de QHP Metallic Glitz collectie

Wij worden vrolijk van kleur, glitters en shiny spulletjes. De nieuwe Metallic Glitz set van QHP heeft het allemaal tegelijk! Perfect voor alle setjesminnende dressuurliefhebbers. Maar vooruit, ook als je een spring- of veelzijdigheidszadel hebt, kun jij je paard hiermee uitdossen.

klassiek blauw

Zijn sparkles wel jouw ding, maar gekke kleurtjes niet direct? Dan is deze blauwe set jouw match. Wist je dat je neusriemonderleggers ook onder het kopstuk kunt gebruiken? Het is maar net wat prettig is voor jouw paard.

QHP metallic glitz: flashy paars

Met deze look val je wel op! Deze bijzondere kleur zorgt ervoor dat jouw paard er gelijk chic uitziet. Maar aan comfort is ook gedacht. Het dekje heeft een mooie anatomische vorm en een absorberende voering.

Chic grijs

Met deze zilveren look ziet jouw paard er uit alsof hij goud waard is. Alle items zijn trouwens voorzien van een detail met zwarte glitters. Zo matchen de gekleurde items met elkaar en met de zwarte bandages en pads.

QHP Metallic Glitz one team one dream
QHP Metallic Glitz one team one dream

one team one dream

Heb je deze woorden al gespot? Het dekje, het halster en de bandages zijn op verschillende manieren voorzien van deze tekst. Met deze woorden word jij elke dag weer herinnerd aan waar paardrijden om draait! Prachtig toch?