• gratis bezorging vanaf €49,-
  • voor 20.30 besteld, morgen in huis
  • klantwaardering: 9.3
  • alles uit voorraad leverbaar

Welke Equiline rijbroek past het best bij jou?

Welke Equiline rijbroek past het best bij jou? In dit lookbook helpen we je om de beste keuze te maken. Equiline heeft verschillende basis broeken in zijn assortiment zitten. Ook voor jou zit er vast wel één tussen die je fijn vind. Hieronder lees en zie je de verschillen tussen de Equiline dames rijbroeken. Zo heb je met full of kniegrip of heb je liever een highwaist broek  en ontdek de voordelen van de x-shape broek.

Lees snel verder!

Full Grip

Equiline dames rijbroek Cedar

 

Deze dames rijbroek met X-Grip fullseat is een van de twee meest verkochte Equiline broeken. Gemaakt van 4-way stretch stof voor optimaal draag comfort en bewegingsvrijheid. Deze broek is afgewerkt met zilverkleurige ritsjes en het blinkende Equiline logo aan de voorkant.

 

De Equiline rijbroek Cedar is verkrijgbaar in wit, beige of blauw (navy) en per seizoen soms een kleur extra.

Knie Grip

Equiline dames rijbroek Ash

 

Deze dames rijbroek met knie X-Grip  is de andere van de twee meest verkochte Equiline broeken. Gemaakt van 4-way stretch stof voor optimaal draag comfort en bewegingsvrijheid. Deze broek is afgewerkt met zilverkleurige ritsjes en het blinkende Equiline logo aan de voorkant. Doordat deze broek kniegrip siliconen heeft is het een erg geliefde broek onder de springruiters.

 

De Equiline rijbroek Ash is verkrijgbaar in wit, beige of blauw (navy) en per seizoen soms een kleur extra.

 

High Waist

Equiline Dames rijbroek Degrade´arlette

 

Equiline Degrade’ Arlette rijbroek met  X-Grip is gemaakt van 4-way stretch stof voor optimaal draag comfort en bewegingsvrijheid. Deze broek heeft een high waist dat wilt zeggen dat de band van boven extra hoog is waardoor die nog meer comfort bied. Doordat deze broek full grip siliconen en een high waist heeft is het een erg geliefde broek onder dressuurruiters.

 

 

De Equiline rijbroek Dregrade´ Arlette is verkrijgbaar in het wit en blauw (navy).

 

X-Shape push up

Equiline damesrijbroek X-Shape

 

Equiline dames rijbroek met knee  X-Grip is gemaakt van 4-way stretch stof voor optimaal draag comfort en bewegingsvrijheid. Wat deze broek zo speciaal maakt is de push-up werking. Dit zorgt voor een beter bloedsomloop en uiteraard een beter postuur.

 

  • Preformece
  • Health
  • Fitting
  • Style

 

Deze rijbroek X-Shape is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en eventueel ook in beige en blauw.

Ook voor de mannen onder ons!

Equiline heren rijbroek Willow

 

Equiline Heren rijbroek Willow met knie grip zorgt voor een perfecte stabiliteit in het zadel en optimaal comfort worden gegarandeerd door E-Plus superior technische microvezels en het innovatieve X-Grip op de knie.

 

Deze heren rijbroek is verkrijgbaar in het wit, beige en blauw (navy).

Maak je Equiline set compleet