• gratis bezorging vanaf 49,-
  • alles uit voorraad leverbaar
  • klantwaardering: 9.3
  • voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

Paardenhotel en stalling

In ons “paardenhotel” bieden we u pensionstalling aan voor kortdurende periodes. Bent u vanwege werk of vakantie tijdelijk in Zeeland? Is bij uw eigen stalling de mogelijkheid tot rijden even zeer beperkt of niet mogelijk? Neemt u deel aan een van onze evenementen? Wat de reden ook mag zijn in ons paardenhotel bieden we volop mogelijkheden voor stalling van uw paard en natuurlijk de mogelijkheid tot training op onze uitgebreide accommodatie.

Naast de kortdurende stalling bieden we ook een concept aan voor persionstalling voor lange termijn. Dit concept is op all-inclusive basis. De all-inclusive formule bestaat uit:

  • binnen- en of buitenbox naar keuze met volledige verzorging
  • alle brok, hooi en Hartog Lucernemix (geen toeslagen)
  • groepsweidegang of privé weide naar keuze (geen toeslagen)
  • abonnement voor trainingsmolen en/of paddock (geen toeslagen)
  • vrij gebruik van alle binnenmaneges, buitenbanen, wedstrijdpiste, longeerbanen, paddocks en eventingterrein.
  • uw paard met bescherming de weide of trainingsmolen verzorgen we voor u. (geen toeslagen)

Uw paard gaat het naar zijn zin hebben bij ons op stal!

Ruime schone stallen met veel stro, altijd vers drinkwater, perfect uitgebalanceerde voeding, ruwvoer dat absoluut vrij is van jacobskruiskruid, voldoende beweging in de trainingsmolen, paddock of in het weiland…. de paarden komen niks te kort. Wij beschikken over binnen- en buitenboxen.

Voeders

Wat krachtvoer betreft voeren we Sublibrok, op het gebied van ruwvoer voeren we het zeer hoogwaardige Hartog Luzerne waardoor geen enkel risico word gelopen met jacobskruiskruid. Het rantsoen wordt aangevuld met 1e kwaliteit hooi.

Accommodatie

Onze pensionstalling is inclusief gebruik van paddocks en onze binnen- en buitenrijbanen. Ook het gebruik van poets- en opzadelplaatsen en wasplaats is onderdeel van het basispakket. Tevens kunt u gebruik maken van een van de verschillende abonnementen met betrekking tot onze trainingsmolen en/of paddocks.

Voor de training van uw paard hebben we enorm veel mogelijkheden, zo hebben we de beschikking over 2 enorme binnenmaneges, een buitenbaan van 20x60m, een wedstrijdterrein van 65x75m een perfecte longeerbaan en een Agterberg paddock. Alle banen hebben de beschikking over zeer goede sproei-installaties zodat u nooit in een stoffige baan hoeft te rijden en zijn alle bodems aangelegd door het bekende bedrijf Agterberg. Kortom beter kunt u niet wensen!

Onze accommodatie beschikt over een luxe ruitercafé welke elke dag vanaf 9 uur ‘s ochtends geopend is zodat u op elk moment terecht kunt voor een kopje koffie of een overheerlijke cappuccino. In de zomer even uitblazen op het terras met een verfrissend drankje of een heerlijk ijsje behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Uitrij-mogelijkheden:

Er is een ruime mogelijkheid tot het maken van buitenritten op je eigen paard of met georganiseerde groepen op manegepaarden.

polderlandschap
strand en duinen
sloegebied