• gratis bezorging vanaf 49,-
  • alles uit voorraad leverbaar
  • klantwaardering: 9.3
  • voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

Ponykampen


Geen ponykampen in 2021 ivm Covid 19!

Programma

Ponykampdagen: 

In plaats van onze normale ponykampen organiseren we op 14, 15 en 16 juli onze “Ponykamp Dagen”. Voor deze dagen hebben we 3 superleuke programma’s bedacht met o.a buitenritten waaronder een heerlijke strandrit, ponyspelen, hindernisbaan, de enige echte paarden speurtocht en natuurlijk nog veel meer.

Iedereen die op heeft gegeven voor ponykamp week 1 en 2 is automatisch aangemeld voor deze 3 superleuke ponykampdagen. Mocht je toch onverhoopt hier voor willen afmelden dan kan dat voor 20 juni. Het prijskaartje van deze 3 kampdagen is € 100,–.

Voor de kampdagen kun je tussen 8:30 en 9:00 uur aankomen, de kampdag begint elke dag om 9:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Uiteraard is een heerlijke lunch inbegrepen.

Mochten er afmeldingen komen voor deze kampdagen dan is er wellicht nog plaats voor andere kinderen, voorlopig zijn de kampdagen volgeboekt.


Ook zin om op ponykamp te komen? Vraag in ons manegecafé dan om een reserveringsformulier en reserveer zo snel mogelijk een plaatsje in je favoriete week. We richten net als afgelopen jaar weer ons tentenkamp in zodat je verzekerd bent van een leuke en vooral gezellige slaapplaats met zijn allen.

Download hier het ponykamp inschrijfformulier 

 


Natuurlijk bestaan onze ponykampen uit heel veel ponyrijden en het verzorgen en vertroetelen van de pony’s, maar er is ook een speciaal activiteiten programma. Dit programma staat geheel onder leiding van ons ponykamp-team. Het complete programma voor onze ponykampen blijft natuurlijk nog een verrassing, want een ponykamp bij De Kroo Ruitersport moet je gewoon meegemaakt hebben!

Uiteraard hoort de Strandrit er ook weer bij en houden we traditiegetrouw ook een superleuke Bonte Avond.

Uiteraard staan onze ponykampen weer onder deskundige begeleiding en worden de lessen gegeven door gediplomeerde instructeurs.                            En mocht het onverhoopt een keer slecht weer zijn..? Geen probleem onze accommodatie heeft de beschikking over 2 enorm grote rijhallen zodat alle activiteiten altijd gewoon door kunnen gaan.

Nieuwsgierig geworden naar wat we dit jaar allemaal gaan doen tijdens de ponykampen? Schrijf dan in en beleef een van onze te gek gave ponykampen!

Ponykamp 1 :begint op maandagochtend  om 09:00 uur (aankomst tussen 08:30 en 09:00uur).

Ponykamp 1 -prijskaartje voor 2020 (3 dagen) is: € 100,- p.p.    Betalen in termijnen is mogelijk. Bij inschrijving geldt een aanbetaling van € 50,-.

Kampkrant Editie  2020- Special Edition: Dinsdag, woensdag & donderdag.

Deze kampkrant geeft een week voor aanvang van jouw ponykamp de benodigde laatste informatie, we hebben alvast wat dingen op een rijtje gezet zodat je een idee hebt wat je allemaal nodig hebt tijdens onze ponykampen.

Aankomst & ontvangst is dit jaar (2020) op Dinsdagochtend tussen 08.30uur en 09.00 uur.

Wat neem je mee?
Natuurlijk het allerbelangrijkste… je paardrijspullen (inclusief goedgekeurde veiligheidshelm)!

  • tip 1: Zorg dat overal je naam goed in staat zodat je spullen niet kwijt kunnen raken!
  • tip 2: Denk aan regen- en zwemkleding, een extra trui voor als het koud is.
  • tip 3: Op slippers de wei in is in verband met veiligheid niet handig en daarom niet toegestaan! Een paar stevige schoenen voorkomt blauwe tenen of erger 😉
  • tip 4: Zorg dat de betaling van het ponykamp op maandagochtend bij aanvang van het kamp helemaal in orde is.
  • tip 5: Neem ook versierspullen mee voor de pony versierwedstrijd!
  • tip 6: Denk er aan om eventuele allergieën met betrekking tot voedsel op tijd door te geven.

Gedurende de week zullen er foto’s worden gemaakt en deze kunt u vinden bij Evenementen!

#zinin

Vragen…? Mail naar [email protected]