• gratis bezorging vanaf €49,-
 • voor 20.30 besteld, morgen in huis
 • klantwaardering: 9.1
 • alles uit voorraad leverbaar

Ponykampen

Het programma en de data voor de fantastisch gezellige, zeer leerzame en onwijs leuke ponykampen van De Kroo Ruitersport in 2018 zijn bekend. Ook zin om op ponykamp te komen? Vraag in ons manegecafé dan om een reserveringsformulier en reserveer zo snel mogelijk een plaatsje in je favoriete week. We richten net als afgelopen jaar weer ons tentenkamp in zodat je verzekerd bent van een leuke en vooral gezellige slaapplaats met zijn allen.

De programmering van de ponykampen is in 2018 weer als vanouds alle kampen starten op maandagochtend en duren tot en met vrijdag. Niet in de gelegenheid om het inschrijfformulier af tehalen? Vraag het dan aan per e-mail op info@dekroo.nl
Data 2018
week 1: 16 juli t/m 20 juli 2018.

Ponykamp-prijskaartje voor 2018 is: € 249,- p.p. voor de gehele week. Betalen in termijnen is mogelijk.
Bij inschrijving geldt een aanbetaling van € 50,-.

Programma

Natuurlijk bestaan onze ponykampen uit heel veel ponyrijden en het verzorgen en vertroetelen van de pony’s, maar er is ook een speciaal activiteiten programma. Dit programma staat geheel onder leiding van ons ponykamp-team. Het complete programma voor onze ponykampen blijft natuurlijk nog een verrassing, want een ponykamp bij De Kroo Ruitersport moet je gewoon meegemaakt hebben!

Uiteraard horen de BBQ-party en het avondje uit in ons eigen Grand Café er ook weer bij en houden we traditiegetrouw ook een superleuke Bonte Avond.

Uiteraard staan onze ponykampen weer onder deskundige begeleiding en worden de lessen gegeven door gediplomeerde instructeurs. En mocht het onverhoopt een keer slecht weer zijn..? Geen probleem onze accommodatie heeft de beschikking over 2 enorm grote rijhallen zodat alle activiteiten altijd gewoon door kunnen gaan.

Nieuwsgierig geworden naar wat we dit jaar allemaal gaan doen tijdens de ponykampen? Schrijf dan in en beleef een van onze te gek gave ponykampen!

Kampkrant Editie 2018.

Deze kampkrant geeft een week voor aanvang van jouw ponykamp de benodigde laatste informatie, we hebben alvast wat dingen op een rijtje gezet zodat je een idee hebt wat je allemaal nodig hebt tijdens onze ponykampen.

Aankomst & ontvangst is op maandagochtend tussen 10.30uur en 11.00 uur. In verband met de voorbereidingen en werkbespreking op maandagochtend is het niet toegestaan om eerder dan 10.00uur te arriveren. Hiervoor onze dank.

Op vrijdagavond sluiten we af met een optreden, het optreden begint omstreeks 19.15 uur.

Uiteraard is het mogelijk om voor die tijd de spulletjes van uw kind in te pakken. Het meenemen van een MOBIELE TELEFOON is NIET TOEGESTAAN!!!! Het THEMA in 2018 is: De Kroo in Sprookjes sferen…

Wat neem je mee?
Natuurlijk het allerbelangrijkste… je paardrijspullen (inclusief goedgekeurde veiligheidshelm)

 • tip 1: Zorg dat overal je naam goed in staat zodat je spullen niet kwijt kunnen raken!
  • Alle dingen die je meeneemt als je ergens gaat logeren zoals o.a toiletartikelen, kleding en dat soort dingen.
 • tip 2: Denk aan regen- en zwemkleding, een extra trui voor als het koud is.
 • tip 3: Op slippers de wei in is niet handig! Een paar stevige schoenen voorkomt blauwe tenen.
 • tip 4:Er staan geen stretchers in de tenten je kunt dus het beste zelf zoiets of bijvoorbeeld een luchtbed meenemen, uiteraard ook een slaapzak ed.
 • tip 5: wel zo fris om elke dag even onder de douche te gaan, dus handdoeken zijn erg handig!
 • tip 6: Neem een leuke CD mee zodat je mee kunt doen aan de bonte avond en je in ieder geval je favoriete playbacknummer bij de hand hebt.
 • tip 7: Neem je fiets mee, voor een middagje strand 🙂
 • tip 8: Als afscheid van het kamp rijden we een “Carrousel” leuke of gekke kleren(thema) om dan aan te doen moet je natuurlijk ook even meenemen!
 • tip 9: Zorg dat de betaling van het ponykamp op maandagochtend bij aanvang van het kamp helemaal in orde is.
 • tip 10: Neem ook versierspullen mee voor de pony versierwedstrijd!

Gedurende de week zullen er foto’s worden gemaakt en deze kunt u vinden bij Evenementen!

Vragen…? Mail naar info@dekroo.nl