• gratis bezorging vanaf 49,-
  • alles uit voorraad leverbaar
  • klantwaardering: 9.3
  • voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

Sprenger Testcenter

sprenger bitten testen

Ben je opzoek naar een nieuw bit voor je paard en zou je graag een bit willen uittesten? Van het merk Sprenger hebben we het “Sprenger Testcenter”.  Ideale manier om eerst even in de praktijk uit te testen of het bit wel precies bij jou en je paard past. De Sprenger bitten zijn toch wat pittiger qua aanschaf prijs en dat is het wel zo fijn dat je zeker weet dat het een passend bit is.

Sprenger Testcenter

hoe werkt het sprenger testcenter?

Wil je gebruik maken van het Sprenger Testcenter? Het werkt heel eenvoudig, je kiest het Sprenger bit in de webshop uit (let op de Sprenger DUO kunststof bitten kun je niet testen) je plaatst deze in je winkelmandje en betaald het bit gewoon op de normale manier. Je kunt het gewenste bit maximaal een week uitproberen na ontvangst. Mocht je het bit na 7 dagen willen retourneren of omruilen dan kan dat. Je vult dan het retourformulier in en geeft daarop aan wat je wens is.

Bij een retourzending betalen we je het aankoopbedrag van het bit min 10% terug. Die 10% is dan zeg maar als vergoeding voor de gebruikssporen die het nieuwe bit heeft gekregen. Een andere klant kan dat bit dan met 10% korting kopen.
Een simpel rekensommetje: Je koopt een bit voor € 99,– na 7 dagen stuur je het retour en dan ontvang je € 99,– min € 9,90 terug.

Wil je na 7 dagen omruilen voor een andere maat of ander model dan kan dat natuurlijk ook.