Evenementen

17
feb

Indoor Eventing Zeeland

 

Indoor Eventing Zeeland ind plaats in onze binnenrijbanen, beide hallen zijn voorzien van de bekende Agterberg bodem.

* Indoor Eventing Zeeland bestaat uit 2 onderdelen, te weten:

A. Springparcours op onze buitenpiste 'Arena Hippique'

B. Indoor Cross door de twee grote hallen.

--------

NIEUWS:

Het eventing forum van de regio Zeeland geeft de mogelijkheid om op vrijdagavond 16 februari onder begeleiding de cross te verkennen. Om 19:00 en om 20:00 start dit verkennen met Marit Louwerse en om 19:30 kan voor of na het verkennen in het café allerlei vragen over de indoor cross of eventing in het algemeen gesteld worden aan Marcelle de Kam. Unieke kans om je perfect voor te bereiden en alles te weten te komen over eventing. Wil je mee verkennen dat is het op de betreffende tijden verzamelen bij hindernis 1.

Daarnaast kan men vrijdag vanaf 17:00 uur op eigen gelegenheid verkennen.

--------

Inschrijvingen lopen via mijnknhs.nl

Voor combinaties uit België is het mogelijk om in te schrijven per e-mail: info@dekroo.nl

Voor de Indoor Eventing houden we betreft betalingen van het inschrijfgeld de sluitingsdatum van het vraagprogramma aan.

* Betreft de veterinaire keuringen dient u er voor te zorgen dat u voor aanvang van de cross uw paard aanbied bij de dierenarts. (Locatie dierenarts is onder de overkapping tussen de 2 hallen in) Direct na de cross dient u uw paard voor de tweede veterinaire keuring aan te bieden.

* Een verzoek aan alle deelnemers om bij aankomst eerst te melden bij het secretariaat.

* Vanaf de parking kunt u niet zoals normaal tussendoor de twee hallen naar het Grand cafe lopen omdat in de coridor een speciale agterbergbodem is aangelegd en hier ook de route van de cross loopt. Ivm de veiligheid is er geen publiek toegestaan in de hallen. u kunt alles bekijken vanuit het Grand Café, manegecafé en uiteraard vanaf het balkon boven het Grand Café. Voor begeleiding in en bij de startbox is er maximaal één groom toegestaan die meekomt in de hal. Alle andere supporters, begeleiders en/of ouders worden verzocht het evenement te volgen vanuit de eerder genoemde locaties.

- Honden zijn in het Grand Cafe niet toegestaan, op het verdere terrein dienen ze aangelijnd te zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!