Evenementen

14
feb

Indoor Eventing Trainingen

 

Op woensdag 14 februari organiseren we in samenwerking met Marcelle de Kam trainingen speciaal voor de komende editie van Indoor Eventing Zeeland.

NIEUWS:

Het eventing forum van de regio Zeeland geeft de mogelijkheid om op vrijdagavond 16 februari onder begeleiding de cross te verkennen. Om 19:00 en om 20:00 start dit verkennen met Marit Louwerse en om 19:30 kan voor of na het verkennen in het café allerlei vragen over de indoor cross of eventing in het algemeen gesteld worden aan Marcelle de Kam. Unieke kans om je perfect voor te bereiden en alles te weten te komen over eventing. Wil je mee verkennen dat is het op de betreffende tijden verzamelen bij hindernis 1.

De trainingen worden gegeven tussen 15:00 en 21:00uur.

Het is voor de trainingen de bedoeling dat je zelf losrijd en je krijgt daarna de kans om onder deskundige begeleiding een Indoor Oefencross parcours te rijden, eventueel een tweede keer of juist wat extra training op een bepaald onderdeel. Leerzaam en de perfecte voorbereiding op een succesvolle Indoor Eventing Zeeland.

De prijs van een training per combinatie is € 15,--

Inschrijving gaat t.z.t open, we informeren u o.a via Facebook.

-----

Opgave kan door op deze pagina gebruik te maken van de inschrijfmodule. Bij opmerking kun je evt een tijdsvoorkeur aangeven, we doen ons best om het zo gunstig mogelijk in te delen voor alle deelnemers.

- Honden zijn in het Grand Cafe niet toegestaan, op het verdere terrein dienen ze aangelijnd te zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!