Actueel

Competition Cooler -De slimme praktische Cooler van Bucas die je niet wil missen voor het comfort van jou paard!!

De Bucas ‘Competition Cooler’ is een slimme praktische ‘Cooler’. Het combineert ‘Stay-dry fleece’ stof van de ‘Bucas Power Cooler’ stof op het bovenste gedeelte en de Bucas vliegen gaas stof in het onderste gedeelte, het is de perfecte lichtgewicht ‘Cooler’ voor warme wedstrijd dagen of reizen .

Het schouder en rugstuk is gemaakt van "Stay-Dry" waardoor zweet razend snel wordt afgevoerd en er altijd een droge laag op de rug van het paard ligt. Hierdoor blijft jouw paard warm en soepel. Zijkant gemaakt van een extra ventilerende stof. en het onderste gaas gedeelte zal helpen om het paard koel te houden, terwijl de lucht makkelijk kan circuleren.

De ‘Competition Cooler’ is verkrijgbaar in donkerblauw.

  • ‘Stay-dry’ bovenste droogt het paard
  • Gaas-doek helpt ventileren
  • Schouder plooien zorgen voor een uitstekende pasvorm en veel schouderruimte
  • Afneembare interne elastische kruissingels
  • Gevoerde voorsluiting
  • Staart koord inbegrepen

Competition Cooler van Bucas. Deze deken is ideaal voor transport tijdens warme dagen of voor paarden die het snel te warm hebben.
Het schouder en rugstuk is gemaakt van "Stay-Dry" waardoor zweet razend snel wordt afgevoerd en er altijd een droge laag op de rug van het paard ligt. Hierdoor blijft jouw paard warm en soepel. Zijkant gemaakt van een extra ventilerende stof.

Competition Cooler -De slimme praktische Cooler van Bucas die je niet wil missen voor het comfort van jou paard!!

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!