Fijne Pasen ❤️ Gebruik code: HAPPYEASTER15 voor 15% korting op alles*!

gratis bezorging vanaf 49,- alles uit voorraad leverbaar klantwaardering: 9.3 voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

Kentucky Eventing AirTech Boots Front

€ 129,99

Omschrijving

Deze uiterst sterke en schokabsorberende Air Tech Eventing beenbeschermer biedt extreme bescherming en comfort voor uw paard tijdens het crossparcours.
De Air Tech Eventingbeschermer is opgebouwd uit 5 lagen. Aan de binnenzijde vinden we een gebreide voering die heel luchtig is en zeer aangenaam aanvoelt tegen de huid van het paard en zo schuurplekken vermijdt. Deze geeft een antislip effect waardoor de beenbeschermer perfect blijft zitten.
De tweede laag bestaat uit 5mm EVA schuim. Dit materiaal is extreem schokabsorberend en uiterst licht in gewicht en geeft veel stabiliteit aan zowel de beenbeschermer als het been van je paard. Dit EVA schuim is geperforeerd met ventilatiegaatjes om er voor te zorgen dat de warmte naar buiten kan.
De derde laag is een 2mm TPU harde schaal die de meest harde schokken opvangt. Deze voorkomt penetratie van de hoefijzers of kalkoenen en beschermt de pees optimaal. Op de achterzijde van het voorbeen hebben we nog een extra laag geperforeerd EVA schuim van 5mm dik om extra bescherming te bieden bij het aanraken van een sprong.
De buitenste laag is geperforeerd artificieel leder. De vele ventilatiegaatjes zorgen ervoor dat de benen niet oververhit kunnen geraken. Het materiaal neemt geen water op waardoor de beenbeschermers extreem licht blijven, wat de paarden een groot voordeel biedt doorheen het lange, zware crossparcours. Dit zorgt ervoor dat de Air Tech Eventingbeschermers prestatie bevorderend kunnen zijn en bijdragen tot het comfort van uw paard. Aan de zijkant van de kogel is een extra naad voorzien om de pasvorm te optimaliseren. Hierdoor blijft de beenbeschermer perfect op zijn plaats zitten. Ze draaien niet en zakken eveneens niet af.
De beenbeschermers zijn voorzien van een extra sterke klittenbandsluiting. Tip: doe wat tape rondom de beenbeschermers ter hoogte van de klittenbandsluiting om zo de levensduur van jouw beenbeschermers te verlengen. De Air Tech Eventingbeschermer is machine wasbaar op 30° (geen droger). Tip: Klittenband sluiten alvorens in de wasmachine te wassen of gebruik maken van een waszak.
Gedurende de 3jaar lange ontwikkeling van onze Air Technologie is deze in extreme omstandigheden getest geweest om deze zo te perfectioneren. Deze technologie zorgt ervoor dat deze Eventingbeschermer extreem luchtdoorlatend is waardoor de benen van je paard niet oververhitten tijdens het harde werk.
-Air Tech Technologie: extreem luchtdoorlatend om oververhitting te vermijden
-Gebreide voering: comfort
-EVA schuim: schokabsorberend en luchtdoorlatend
-TPU harde huls: beschermen tegen grote impact
-Geperforeerd artificieel lederen buitenzijde: extreem luchtdoorlatend
-Neemt geen water op
-Zeer licht in gewicht
-Perfecte pasvorm, zakken niet af, draaien niet rond
-Extreem sterke klittenbandsluiting
-Machine wasbaar op 30° (geen droger)
-Medium: 17.5 cm front tall - 23 cm hind tall - 24 cm circumference
-Full: 19.5 cm front tall - 25 cm hind tall - 25.5 cm circumference

Kenmerken

Merk
Kentucky Horsewear
Artikelnummer
312090160
Filters toepassen