Onze nieuwe webshop gaat bijna online!

Wil jij 'm als eerste proberen? Alleen op de nieuwe webshop wordt je bestelling al vanaf € 49,- gratis thuis bezorgd

Naar nieuwe shop

Transportbeschermers

Transportbeschermers paard - Goed passende transportbeschermers zijn onmisbaar voor bescherming van de benen tijdens vervoer van uw kostbare paard. Kiest u voor de complete extra hoge sets transportbescherming of de neopreen stable boots met vaste onderlappen die ook uitstekend geschikt zijn als transportbeschermer?

Soorten transportbeschermers voor uw paard

U kunt kiezen voor een set hoge transportbeschermers,  deze geven een uitstekende bescherming en gaan aan de achterbenen zelfs tot over het spronggewricht heen.  Daarnaast zijn ze erg praktisch in gebruik. Het is ook mogelijk om voor uw transport te kiezen voor bijvoorbeeld de BR Stable Boots, deze neopreen beschermers met vaste onderlappen zitten perfect aan het paardenbeen en geven eveneens de perfecte bescherming. In deze categorie kun je ook de staartbeschermers vinden van o.a BR en Bucas, vooral het model van Bucas is erg handig in combinatie met de staartzak zodat onderweg naar uw wedstrijd de staart van uw paard perfect schoon blijft. Van Equilibrium hebben we ook de Equi Chaps Hardy en Equi Chaps Close Contact in het assortiment, unieke beenbescherming voor uw paarden tijdens transport of in de weide of paddock.

  

Voor alle transportbescherming telt dat het belangrijk is dat u in de gaten houd dat de benen niet te warm worden, bij een lange reis is een of meerdere pauzes erg belangrijk.

                      

Transportbeschermers kopen?

Transportbeschermers van BR, Bucas, Equi en Passier kunt u vinden in onderstaande overzicht. Een transportbeschermer kopen, en daarbij hulp nodig? Laat het ons weten, wij adviseren u graag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!