Onze nieuwe webshop gaat bijna online!

Wil jij 'm als eerste proberen? Alleen op de nieuwe webshop wordt je bestelling al vanaf € 49,- gratis thuis bezorgd

Naar nieuwe shop

Bitten

Bitten paard - Een paardenbit kopen? De Kroo Ruitersport heeft een groot assortiment aan paardenbitten. Bitten voor recreatief rijden of voor doeleinden in paardensport. Van appelsmaak Apple Mouth bustrens of kneveltrens tot zachte-, gebroken of ongebroken bitten. Voor elke paardenmond een ander bit. De maat van het bit is erg belangrijk voor het paard. Een verkeerde maat leidt tot irritatie van de mondhoeken bij een paard. De breedte van het bit wordt bepaald door de afstand tussen de ringen. Bekijk ons paardenbitten maatschema en maatadvies.

                                                                                                                          

Paardenbitten

Ieder paard reageert anders op een paardenbit. Daarbij passen bepaalde bit types goed bij een specifieke manier van paardrijden. Zo heeft De Kroo dressuurstangen speciaal voor dressuursport van diverse materialen als roestvrijstaal, aurigan en koper. Daarnaast verkopen we onder meer d-trensen speciaal voor het beleren van jonge paarden, pelham bitten voor de sterkere paarden en is er de keuze uit dubbelgebroken of enkelgebroken paardenbitten. We hebben ook bit accessoires zoals bitschijven en kinkettingbeschermers in ons assortiment.

                                                                       
Merken paardenbitten

De merken die onderdeel uit maken van De Kroo zijn onder andere BR bittenBeris bittenSprenger bitten en Stübben bitten. We leveren direct uit voorraad!

                                                                   

Advies nodig bij het kiezen van het juiste bit? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!