Onze nieuwe webshop gaat bijna online!

Wil jij 'm als eerste proberen? Alleen op de nieuwe webshop wordt je bestelling al vanaf € 49,- gratis thuis bezorgd

Naar nieuwe shop

Kneveltrensen

Kneveltrens paard - De kneveltrens of ook wel scharen bit genoemd is een trens die aan beide zijden van het bit rechte scharen (staafjes) heeft waardoor het bit niet door de mond van het paard getrokken kan worden. De benaming kneveltrens lijkt dus in eerste instantie niet erg vriendelijk maar kan dus juist zeker in situaties met jonge paarden, moeilijk bestuurbare of hete paarden een uitstekende en ook paardvriendelijke oplossing zijn.

                                                                                                                            

Kneveltrens paard - de uitvoeringen

Kneveltrensen kunnen er zijn met een enkelgebroken monddtuk maar ook hier is het dubbel gebroken mondstuk verkrijgbaar. Het dubben gebroken mondstuk past vaak anatomisch mooi in de mond en geeft een betere acceptatie van het paard.

                                                                  

Waarom de Easy Control kneveltrens van Stuebben?

De voordelen van Easy Control zijn dat het bit een zeer effectieve werking heeft doordat het een "stang-werking" heeft op het moment dat het nodig is en ontspannen werkt als gewoon bit als het paard de gewenste reactie geeft. Ideaal voor paarden met een gevoelig gehemelte. Easy Control bitten hebben niet de negatieve werking die veel scherpe andere bitten wel hebben.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!