Halsters & lijnen

Halster paard - Opzoek naar een nieuw halster voor uw paard of pony? Dan bent u bij De Kroo Ruitersport aan het juiste adres. We verkopen halsters voor alle maten, van een halster voor het grootste trekpaard tot aan het kleinste halster voor een mini shetland veulen.

Er is volop keus in luxe soepele lederen halsters, zachte gevoerde nylon halsters, voordelige basic halsters en touw halsters. Lederen halsters zijn comfortabel voor uw paard en met het juiste onderhoud van het leder ook zacht en schuren niet. Nylon halsters kunnen onderlegd zijn met fleece of neopreen en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Touwhalsters worden veel gebruikt als trainingshalster voor grondwerk en bitloosrijden.
            

Halster en halstertouw

Als je een halster hebt uitgekozen heb je daar ook een goed halstertouw bij nodig. Een katoenen halstertouw houd prettig vast maar bij je kunt natuurlijk ook kiezen voor de zogenaamde hengstenketting. Deze hengstenketting is erg praktisch als je paard pittig is als je deze met een halster en lijn moet leiden.

In het assortiment halstertouwen is er voor elk halster een touw in de bijpassende kleur maar je kunt natuurlijk ook nog de keuze maken tussen de normale musketon of een paniekhaak. De paniekhaak kan snel losgemaakt worden als een paard bij het vastzetten bijvoorbeeld gaat hangen.

  

Paardenhalster kopen?

Een halster of halstertouw kopen? Bij ons vind u een uitgebreid assortiment aan halsters en touwen in alles prijsklasses. De voordeligste paardenhalsters maar ook de nieuwste fashion collecties of halsters met prachtige crystal stenen. Lederen halsters van Passier, Stuebben, Kieffer of LJ of luxe nylon halsters en touwen uit de collecties van BR, Harry's Horse, Eskadron, Anky, HB, Kingsland en vele anderen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!