Paardendekens

Paardendekens

Paardendekens in overvloed bij De Kroo ruitersport! Voor elk doel en elke omstandigheid hebben we de perfecte deken voor uw paard. Van warme winterdekens tot luxe concoursdekens en van zweetdekens tot regendekens. Wol, katoen, fleece of nylon: de juiste deken en pasvorm dragen bij aan optimaal comfort voor je paard. Hierbij zijn de maat, materiaalkeuze en dikte van het paardendeken erg belangrijk. Voor brede paarden of met een ongewoon lange rug zit een maatje groter vaak beter. De smal uitgevallen paarden of met een erg korte rug, volstaan vaak met een maatje kleiner. Voor veulens of kleine pony’s heeft De Kroo Falabella dekens.

Paardendeken kopen? Let op de kwaliteit

Paardendeken kopen - De dikste paardendeken is niet altijd de beste. Omstandigheden zoals de stalsoort en het weer spelen een grote rol. Andere belangrijke punten om naar te kijken bij het kopen van een paardendeken zijn slijtvastheid en ademende eigenschappen van een paardendeken. De D, van Denier, weergeeft de dekensterkte. Een hoog Deniergetal staat voor sterk materiaalgebruik voor de dekens en gaan langer mee.

Goedkope paardendekens

Goedkope paardendekens hebben wij natuurlijk op voorraad. Makkelijk en snel al onze goedkope paardendekens zien? Filter op prijs, de goedkoopste paardendekens staan nu bovenaan.

Vliegendekens

In de rubriek flyprotection vind je vliegendekens, vliegenmaskers, vliegenfrondelen, anti-vliegenmiddelen en vliegenmutsjes. Ook voor dekenaccessoires en hondendekens ben je bij De Kroo aan het juiste adres. Een greep uit ons merkenassortiment: BRQHP, Harry’s Horse, Kingsland en Anky.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!