Onze nieuwe webshop gaat bijna online!

Wil jij 'm als eerste proberen? Alleen op de nieuwe webshop wordt je bestelling al vanaf € 49,- gratis thuis bezorgd

Naar nieuwe shop

Eczeemdekens anti jeuk

Eczeemdekens helpen, zeker in de lente en zomer, je paard tegen vervelende insecten. Als het warmer wordt en er meer insecten rondvliegen kan dit nare gevolgen hebben voor je paard. Een mogelijkheid zou zijn om je paard meer binnen te houden maar paarden staan uiteraard liever buiten, zeker in de lekkere zomermaanden! Wees niet getreurd, eczeemdekens kunnen helpen bij het beschermen van je paard tegen deze vervelende, vliegende insecten.

Eczeemdekens van de Kroo

Bij de Kroo beschikken we over een assortiment eczeemdekens voor shetlanders en eczeemdekens voor paarden. Wij hebben een groot assortiment eczeemdekens van topmerken zoals BR, Bucas, Cavalor, Horseware, Kevin’s Bacon’s en QHP. Verder beschikken we over eczeemdekens in verschillende maten, beginnend bij 105 en eindigend bij maat 215. Ook voor eczeemdekens voor je pony of shetlander kun je dus bij De Kroo terecht!

Zebraprint eczeemdekens

Uit onderzoek is gebleken dat de eczeemdekens met een zebra patroon, zoals die van Bucas, extra bescherming bieden tegen zomereczeem dat veroorzaakt wordt door vervelende insecten. De eczeemdekens van Bucas zijn gebaseerd op het natuurlijke patroon van zebra’s, dit hebben ze  expres gedaan omdat volgens wetenschappers het patroon van de vacht van zebra’s een verwarrend effect veroorzaakt bij insecten waardoor ze een paard minder lastig vallen! Verder zijn de dekens ook van een speciale stof gemaakt die voor een nog betere afschrikkende werking zorgen. De dekens hebben ook een UV-werend effect wat een aangename bijkomstigheid is, zeker in de warme zomermaanden.

Pasvorm eczeemdeken

Mocht je erover nadenken om een paarden eczeemdeken aan te schaffen, overweeg dan eerst of het echt nodig is. Staat jou paard veel buiten of rijd je veel op je paard? Dan is een eczeem deken voor je paard zeker aan te raden, we weten allemaal hoe irritant insecten kunnen zijn en dit geldt immers ook voor paarden! Verder is het belangrijk dat de deken goed zit en dat je paard het niet  als irriterend ervaart. Als de deken te groot of te dik dan kan zich ook zweet gaan ophopen wat weer kan zorgen voor blessures, pas je nieuwe eczeemdeken dus altijd eventjes bij je paard!

Bij de Kroo helpen we je overigens graag verder met je keuze. Bel ons gerust op via 0118-603380. Ook kan je vrijblijvend advies krijgen bij ons op de manege, kom gerust eens langs! Ons adres is Boomdijk 1, 4339 PN in Nieuw- Sint Joosland.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!