Eczeemdekens & Anti jeuk

Eczeemdeken paard - Een eczeemdeken wordt gebruikt voor het beschermen van het paard tegen beten van mugjes, vliegen en dazen. In deze categorie verzamelen we alle producten welke helpen in strijd tegen het vervelende zomereczeem of andere jeuk bij paarden en pony’s.

                                                                                                          

Eczeemdekens voor paarden kopen

Wil je een eczeemdeken kopen voor je paard of pony dan ben je bij De Kroo Ruitersport aan het juiste adres, voor elk paard en pony hebben we een eczeemdeken. We hebben ze direct uit voorraad al vanaf maat 105 t/m 225.

Eczeemdekens zijn speciale dekens van een zeer fijnmazige stof die er voor zorgt dat de mugjes geen kans hebben uw paard tot last te zijn. Eczeemdekens zijn voorzien van hals en buikflap en eventueel zijn ook eczeem maskers te verkrijgen.

Heeft je paard alleen jeuk aan de manenkam dan zou je kunnen overwegen om alleen een QHP Eczeem halsstuk aan te schaffen.
                                                                                             

Merken eczeemdekens

Eczeemdekens hebben we o.a van de merken QHP, BR, Bucas en Horseware.

Anti jeuk middel voor je paard kopen – Diverse middelen helpen tegen het verminderen van jeuk of zomereczeem bij paarden zo hebben we o.a producten van PCS Cojosol, Cavalor en Sectolin.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!