Onze nieuwe webshop gaat bijna online!

Wil jij 'm als eerste proberen? Alleen op de nieuwe webshop wordt je bestelling al vanaf € 49,- gratis thuis bezorgd

Naar nieuwe shop

Onderdekens

Omdat het Nederlandse klimaat in de winterse maanden best wat kou en neerslag kan meebrengen kiezen de meeste ruiters ervoor om een winterdeken of regendeken voor hun paard aan te schaffen. Door de kou en neerslag in, met name de winter, lopen paarden een verhoogde kans op letsel en het is ook mogelijk dat ze een mindere conditie krijgen. Zeker als jij je paard intensief bereid is het mogelijk dat je paard te snel afkoelt en hierdoor letsel kan oplopen. Daarom zijn winterdekens en regendekens voor paarden essentieel. Beschik je al over een winterdeken of regendeken? Dan is het wellicht verstandig om een onderdeken aan te schaffen in plaats van een nieuw deken.

Wat is een onderdeken?

Een onderdeken is niets meer dan een soort extra voering ter aanvulling op je huidige deken. Stel dat je een deken 0 gram hebt voor je paard en je merkt dat de algemene conditie van je paard achteruit gaat als gevolg van het koudere klimaat, dan is het beter om een onderdeken aan te schaffen die je onder je winterdeken of regendeken  kan leggen. Ten eerste kan een onderdeken voor je paard dus extra kosten voorkomen als je al een aantal dekens hebt en niet allemaal nieuwe dekens wilt aanschaffen. Verder kan een onderdeken voor een paard een prima oplossing zijn voor schommelende weersomstandigheden, met een onderdeken ben je altijd goed voorbereid.

Het assortiment onderdekens van De Kroo

De Kroo beschikt over een kwalitatief hoog assortiment van onderdekens. Bij de Kroo beschikken we over onderdekens van Bucas, onderdekens van DKR, onderdekens van Horseware, onderdekens van Kentucky Horsewear en onderdekens van QHP. Onze onderdekens hebben een voering van  150 gram, 200 gram, 250 gram en 300 gram. Verder beschikken we bij de Kroo over een groot assortiment regendekens voor paarden en winterdekens voor paarden, neem gerust eens een kijkje in ons hele assortiment.

Bij De Kroo helpen wij je graag met het maken van de juiste beslissing zodat uw paard ook in de winter in een top conditie verkeert. Neem gerust contact met ons op via 0118-603380 of kom een keer langs op de manege in Nieuw- en Sint Joosland (Boomdijk 1, 4339 PN).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!