Onze nieuwe webshop gaat bijna online!

Wil jij 'm als eerste proberen? Alleen op de nieuwe webshop wordt je bestelling al vanaf € 49,- gratis thuis bezorgd

Naar nieuwe shop

Staldekens

Staldekens zijn, zoals de naam al impliceert, bedoeld voor paarden die vaak op stal staan en zich minder goed kunnen aanpassen aan het snel veranderende, Nederlandse klimaat. Een goed voorbeeld van paarden die baat hebben bij een staldeken, zijn paarden die geschoren zijn, wat ouder zijn of in een mindere conditie verkeren omdat deze paarden vatbaarder zijn voor letsel. Bij de Kroo beschikken we over staldekens van Kentucky Horsewear, staldekens van Harry’s Horse en staldekens van QHP.

Een staldeken kiezen

Bij De Kroo hebben een groot assortiment aan staldekens voor paarden. Het is echter belangrijk om de juiste maat en voering te kiezen omdat je paard zich comfortabel moet voelen bij het staldeken. Bij de Kroo beschikken we over staldekens tussen de maten 125cm en 215cm. Verder hebben we staldekens van 150 gram, staldekens van 200 gram, staldekens van 300 gram en staldekens van 300 gram. Het is belangrijk om je paard goed aan te voelen bij het kiezen van de juiste staldeken, de staldeken mag namelijk niet te dik zijn maar een te dunne deken kan als gevolg hebben dat je paard alsnog last heeft van de weersomstandigheden. Is je paard wat ouder of verkeert het in een wat mindere conditie ten opzichte van andere paarden? Dan is het wellicht praktisch om te kiezen voor een wat dikkere deken. Voor geschoren paarden raden we ook een dikkere deken aan, omdat paarden zonder vacht zich aanzienlijk minder snel kunnen aanpassen aan de weersomstandigheden. Bij de Kroo beschikken we ook over een groot assortiment artikelen voor shetlanders. Zoek je een staldeken voor uw shetlander? Neem dan eens gerust een kijkje in ons assortiment voor shetlanders!

Staldeken wassen

Een staldeken dient vaker gewassen te worden dan andere dekens, dit komt doordat paarden in de stal doorgaans vaak liggen waardoor er mest en urine op de staldeken kan komen. De staldekens in het assortiment van De Kroo zijn allemaal kwalitatief hoog en de voering van de staldeken zal niet leiden onder frequent wassen.

Bij een goed passende en ademende staldeken is de kans op problemen aanzienlijk minder. Bij De Kroo helpen wij je graag met het maken van de juiste beslissing zodat uw paard altijd in een top conditie verkeert. Neem gerust contact met ons op via 0118-603380 of kom een keer langs op de manege in Nieuw- en Sint Joosland (Boomdijk 1, 4339 PN).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!