Vliegenmaskers

Bescherm het hoofd en de ogen van je paard met een vliegenmasker! Vooral in de zomer zijn er overal vliegen, muggen en dazen. Bij De Kroo vind je diverse vliegenmaskers, zoals vliegenmaskers in zebraprint en vliegenmaskers met ogen en zonder ogen. Je kunt ook een vliegenmasker kopen met oren of zonder oren. Je vindt bij ons vliegenmaskers voor paarden en pony's voor een voordelige prijs. Ook zijn er vliegenmaskers voor shetlanders.

Een van de populairste vliegenmaskers zijn de QHP Vliegenmaskers. Veel van onze klanten gingen je voor en kopen een vliegenmasker zonder oren voor hun paard. Door middel van wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat op een zebra patroon veel minder vliegen afkomen dan op een effen patroon, en daarom kun je bij ons ook een zebra print Bucas Buzz Off vliegenmasker kopen. Een vliegenmasker wordt overigens ook wel een vliegenkap genoemd.

Bij De Kroo vind je ook vliegenfrontriemen. Deze zijn gemakkelijk te bevestigen aan het hoofdstel of het halster, zodat je paard geen last heeft van vliegen en andere beestjes tijdens het rijden. Een vliegenfrontriem hoeft niet veel te kosten en kan daarmee een hele praktische oplossing zijn voor je paard.  

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!