Winterdekens

Winterdeken paard - Wanneer de temperaturen dalen is een goed warme winterdeken voor uw paard belangrijk. Bij het kopen van een winterdeken voor uw paard is het van belang om rekening te houden met de dikte van het deken. Voor een geschoren paard raden wij een dikker winterdeken aan, dit is aangegeven in het aantal grams.  Heeft u vragen over de dikte van het winterdeken? Neem dan gerust even contact met ons op.

 

Winterdeken kopen voor uw paard?

Bij het kopen van een winterdeken voor uw paard is er veel keuze. De Kroo Ruitersport heeft winterdekens van verschillende merken zoals een BR winterdeken, Bucas winterdeken, Harry's Horse winterdeken, HB winterdeken, Horseware winterdeken, QHP winterdeken en diverse anderen dekens voor in de winter. Hulp nodig bij het kopen van een winterdeken? Wij helpen u graag.

 

Goedkope winterdekens voor paarden

Naast de allernieuwste collecties winterdekens voor paarden bieden we u ook een aantal zeer goedkope winterdekens voor uw paard aan in onze uitverkoopacties. Een goedkoop winterdeken voor uw paard kunt u vinden door te filteren op prijs. Zo kunt u al onze aanbiedingen voor winterdekens zien.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!