Zomerdekens

Ben je op zoek naar een zomerdeken voor je paard? De Kroo Ruitersport heeft een groot assortiment zomerdekens in iedere prijsklasse. De zomerdekens zijn onder andere verkrijgbaar in katoen, polyester ripstop en canvas.Paardendeken voor warm weer

Deze paardendekens zijn speciaal ontworpen voor warm weer en zijn bedoeld voor de zomermaanden. Ook worden deze zomerdekens vaak gebruikt in de herfst, wanneer het warme weer overgaat in koeler weer. De dunne, veelzijdige dekens beschermen het paard tegen koude nachten, vliegen en zonlicht. Ook is een zomerdeken ideaal voor na het wassen of voor het vervoeren van je paard. De zomerdekens zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Lichtere kleuren zijn minder warm voor een paard dan bijvoorbeeld een zwarte zomerdeken. Ook de dikte van de paardendeken en het materiaalsoort heeft invloed op de warmte.

Merken

De Kroo Ruitersport heeft zomerdekens voor paarden van veel verschillende merken, waaronder: zomerdekens van Harry’s HorseHorseware en QHP.  

Harry’s Horse zomerdekens

De zomerdekens van Harry’s Horse zijn beschikbaar in de Honeycomb, Cool & Dry Honeycomb en Polycotton variant. Het honeycomb materiaal zorgt voor een sneldrogend effect. De zomerdekens die gemaakt zijn van polycotton staan bekend om de uitstekende kwaliteit en hebben een soepele pasvorm.

Horseware zomerdeken

Van het kwaliteitsmerk Horseware heeft De Kroo Ruitersport de Horseware Amigo Stable Sheet in het assortiment. Deze veelzijdige zomerdeken heeft een goede vochtopnemende werking.

QHP zomerdekens

De Kroo Ruitersport verkoopt paardendekens van QHP in verschillende kleuren. Deze zomerdekens hebben een mooie pasvorm en zijn geschikt voor de veeleisende gebruiker.


Heb je hulp nodig bij het kopen van een zomerdeken voor je paard? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleur, dikte, maat en het materiaal van de paardendeken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!