Onze nieuwe webshop gaat bijna online!

Wil jij 'm als eerste proberen? Alleen op de nieuwe webshop wordt je bestelling al vanaf € 49,- gratis thuis bezorgd

Naar nieuwe shop

Zomerdekens

De Kroo heeft een ruim assortiment zomerdekens voor je paard. Een zomerdeken wordt gebruikt om het paard te helpen koel en comfortabel te blijven bij warme dagen. Onze katoenen zomerdekens kunnen gebruikt worden als transportdeken of als dunne zomerdeken in de stal. De materiaalkeuze, dikte en de maat van paarden zomerdeken is erg belangrijk. Ook moet gekeken worden naar het postuur van het paard, voor een optimaal gevoel van comfort voor jouw paard.

Waarom heeft je paard een zomerdeken nodig?

Een katoenen zomerdeken zorgt, door het ademende en lichtgewicht materiaal, dat je paard gekoeld blijft wanneer het warm is. Net als mensen kunnen ook paarden last krijgen van de UV-straling van de zon. Een dunne zomerdeken beschermt je paard tegen deze straling. Naast de bescherming tegen de zon en warmte is een zomerdeken een uitstekende oplossing om je paard schoon te houden voor een wedstrijd. Doordat de zomerdeken van dun materiaal gemaakt is, biedt de deken ook uitstekende uitkomst als onderdeken, of als klein jasje tijdens de wat koudere temperaturen in de nacht.

Assortiment zomerdekens De Kroo

De Kroo heeft zomerdekens van o.a. Horseware, Amigo, BR, QHO, Kinsland, HB en Harry’s Horse. Ook hebben wij vaak zomerdekens voor je paard in de aanbieding. Houd de pagina dus goed in de gaten. Wil je een coolerdeken of bijvoorbeeld een waterdichte zomerdeken voor je paard? Lees dan goed de omschrijvingen op de website. De meeste zomerdekens in ons assortiment zijn zomerdekens van katoen. De dekens zijn ook verkijgbaar in polyester, ripstop en canvas en hebben vaak een nylon borstgedeelte, wat schuurplekken bij je paard voorkomt.

Online zomerdeken bestellen

Je kunt je zomerdeken gemakkelijk online bestellen. Kies de juiste maat, kleur en stof en bestel de zomerdeken voor je paard gemakkelijk en snel. Bij De Kroo helpen wij je graag met het maken van de juiste keuze, passend bij jouw paard. Neem gerust contact op via 0118-603380 of breng een bezoekje aan onze manege in aan de Boomdijk 1, 4339 PN in Nieuw- en Sint Joostland.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!