Onze nieuwe webshop gaat bijna online!

Wil jij 'm als eerste proberen? Alleen op de nieuwe webshop wordt je bestelling al vanaf € 49,- gratis thuis bezorgd

Naar nieuwe shop

Benen & Hoeven

De benen en hoeven van het paard verdienen alle aandacht. Alles voor de benen en hoeven van je paard kopen? Ook voor de verzorging van benen en hoeven van je paard en pony kun je alles omtrent verzorging, bescherming en de juiste voedingssupplementen in de webshop van De Kroo Ruitersport vinden. Van de merken Cavalor, Pavo, Sectolin, Leovet, BR en HB staan hier alle producten voor de verzorging van de benen en hoeven van uw paard. Producten als biotine ter verbetering van de kwaliteit van de hoeven, verschillende cooling producten voor de koeling van de paardenbenen. Maar natuurlijk ook hoefolies, hoefsmeer, hoefteer en vele andere producten ter verzorging.

     

Therapeutisch koelen en verwarmen van de paardenbenen

Opzoek naar een beschermer voor gebruik bij onder andere peesblessures, spierpijn, verstuikingen en stalbenen? De BR Beenbeschermer voor het cold/hotpack is een aanrader.  Verder zijn er ook diverse cooling gels in het assortiment.

 

Hoefolie, hoevenvet en meer…

Voor de verzorging van de hoeven hebben we een ruime keus in hoefolie of –vet, zelfs hoevet met glitters is in ons assortiment. Voor mooie glanzende hoeven is er ook de Fiebling hoeflak. Daarnaast allerlei hoefgereedschap zoals hoefmessen, hoefkapmessen, hoefvijlen, hoeftrektangen en hoefhamers.
Diverse voedingssupplementen en geneesmiddelen voor de verbetering van de hoefkwaliteit bij paarden zoals laurierzalf, biotine
 

Problemen met rotstraal (hoefrot) bij uw paard?

Preventief kunt u hoefteer of stockholmerteer gebruiken ter bescherming van de straal. Heeft uw paard echter al last van rotstraal dan is het belangrijk uw dierenarts of hoefsmid te raadplegen, in veel gevallen zullen ze bijvoorbeeld Egyptische zalf, Hipposol, Hoof en Sole hardener of Cavalor Dryfeet aanraden om de rotstraal tegen te gaan.

 

Product tegen mok bij paarden kopen?

Mok is een veelkomende en vaak hardnekkige aandoening bij paarden. Mokplekjes zijn het symptoom van een huidontsteking in de kootholte; de huid wordt rood, er komt vocht uit en er ontstaan korstjes. Producten tegen mok zijn bijvoorbeeld Cavalor Muddoc, Excellent Mokcreme en Easy Mokspray.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!