Onze nieuwe webshop gaat bijna online!

Wil jij 'm als eerste proberen? Alleen op de nieuwe webshop wordt je bestelling al vanaf € 49,- gratis thuis bezorgd

Naar nieuwe shop

Likstenen & Snoepjes

Liksteen paard - Elk paard heeft een bepaalde behoefte aan zout, een liksteen kan dan ook een noodzakelijk onderdeel zijn in de voeding van uw paard. Als het paard de neiging heeft om overal aan te likken dan geeft dat over het algemeen aan dat er sprake is van een tekort aan zouten of mineralen. Met een liksteen kan een paard zelf voorzien in de behoefte aan zout en andere mineralen.

Er is keuze uit verschillende soorten likstenen, zo is er bijvoorbeeld de Cavalor liksteen Rockie, de Himalaya liksteen, de Horslyx in verschillende smaken en de Likit welke toepasbaar in vele likit systemen die naast liksteen ook de functie van bijvoorbeeld speelbal hebben. Ook hebben we BR likstenen en snoepjes.
 

Paardensnoepjes kopen?

Overheerlijke Cavalor Sweeties, fruities of kiddies kopen als beloning na gedane arbeid of toch liever de populaire Vanilla paardensnoepjes of de handige emmertjes in verschillende smaken van Hippostar? Daarnaast zijn ook de Likit treatbar, de Likit snaks en de Stud Muffins heerlijke belonings snoepjes voor je paard.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!