Poetsspullen

Poetsspullen en alles voor de verzorging van je paard - Wil je nieuwe poetsspullen kopen of andere verzorgingsartikelen voor je paard? Ons assortiment poetsspullen is bijzonder groot en bestaat o.a uit hoevenkrabbers, harde- en zachte borstels, hoofd- en hoefborstels, sarvis borstels, rosborstels, masage borstels, poetssetjes, poetstassen, poetskoffers, manenkammen, trekkammen, toiletteerscharen, uitdunscharen, uitdunmesen, lamswollen poetshandschoenen, zweetmessen, sponzen, poetsblokken, invlechtelastiekjes, gewaxed vlechttouw en nog veel meer voor de verzorging van paarden.

 

Scheermachines voor uw paard kopen?

Natuurlijk bent u ook voor een scheermachine aan het juiste adres bij De Kroo Ruitersport. We verkopen absolute top scheermachines van het merk Liscop. Van Liscop hebben we o.a de sterke Equi-clip Perfekt scheermachine met een zeer sterk vermogen, zeer geschikt voor de professionele gebruiker. De scheermachine Liscop Lite 1400 is eveneens een prima scheermachine die licht en compact is en zodoende zeer vrouw vriendelijk in gebruik.

Naast scheermachines voor het hele paard verkopen we ook opscheermachines voor gebruik op lastige plaatsen en voor toiletteer werk. De scheermachine Wahl Show Pro of de Sectolin SE-200 zijn prima opscheermachines.

Denkt u bij aankoop van een scheermachine ook aan scheermachine olie en eventueel aan de Wahl Scheermachinereiniger Blade Ice?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!