Onze nieuwe webshop gaat bijna online!

Wil jij 'm als eerste proberen? Alleen op de nieuwe webshop wordt je bestelling al vanaf € 49,- gratis thuis bezorgd

Naar nieuwe shop

Spieren & Skelet

Het juiste voedingssupplement voor de spieren en het skelet van je paard kopen? Er zijn allerlei factoren welke bepalen wat voor voedingssupplement het beste is voor de botten en spieren van jouw paard. Denk bijvoorbeeld aan leeftijd, conditie, ras, en de hoeveelheid en soort arbeid die hij moet leveren. In het assortiment hebben we Cavalor coolingproducten, Sectolin, Naf superflex, Pharma Horse Glucosamine, Primeval gelatinaat, Excellent, Pavo en Frama producten.

   

Frama natural Horse care paardenproducten

Frama Natural Horse Care is de nieuwe generatie speciaal ontwikkelde hoogwaardige voedingssupplementen voor (sport)paarden. Frama is ook voor professioneel gebruik zeer geschikt en wordt o.a. ingezet bij de verzorging van sportpaarden. Juist door de combinatie van de verschillende kruiden bij de artikelen ontstaat er een krachtig middel dat bij de meeste indicaties zeer snel en effectief werkt.

Cooling gel voor paarden

Cooling gel is een bio-actief koel­middel voor een goede invloed op de bloedcirculatie bij gevoelige spieren en pezen van paarden en andere dieren. Heeft een koelend effect op spier- en weefselgroepen en is gunstig voor een goede conditie. Geeft soepele bewegingsvrijheid. We verkopen cooling gel voor je paard van o.a de merken Cavalor, Sectolin en Frama.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!