Onze nieuwe webshop gaat bijna online!

Wil jij 'm als eerste proberen? Alleen op de nieuwe webshop wordt je bestelling al vanaf € 49,- gratis thuis bezorgd

Naar nieuwe shop

Dressuurzadels

Dressuurzadel kopen? Comfort is het codewoord

Als serieuze ruiter wil je natuurlijk een comfortabel dressuurzadel hebben. Een dressuurzadel kopen is iets waar zorgvuldig en met veel aandacht over nagedacht moet worden. Een goed dressuurzadel laat je in de juiste houding zitten, wat ook het comfort van je paard verhoogt. Het is enorm belangrijk dat wanneer je een dressuurzadel gaat kopen, je zeker weet dat het een perfect passend exemplaar is. Zo geeft de ene persoon de voorkeur aan een dressuurzadel met een diepe zit en een ander persoon juist niet. Om die reden kan het dressuurzadel gratis gepast worden bij De Kroo. De grootte van de wrongen en de vorm van het zweetblad zijn bijvoorbeeld factoren waar rekening mee gehouden moet worden bij het kopen van een dressuurzadel. Alles voor het comfort van jou en je paard!

Gratis dressuurzadel passervice bij De Kroo

Een nieuw dressuurzadel kopen is dus een lastige opgave. Wanneer je het lastig vindt de juiste dressuurzadel voor jouw paard te kopen kun je altijd bij De Kroo langskomen. Met onze jarenlange ervaring zullen we samen kijken naar de beste oplossing voor jouw paard. Waar wij naar kijken bij het aanmeten van het juiste dressuurzadel is de boommaat en kamerbreedte. Vervolgens gaan we samen kijken naar het materiaal waar de zadel van is gemaakt. Wil je een onderhoudsarm zadel of ga je voor een dressuurzadel, waar wat meer onderhoud aan vereist is.

Kies je voor een Wintec dressuurzadel of ga je toch voor een Passier dressuurzadel?

Een andere belangrijke keuze die gemaakt moet worden bij het aanschaffen van een dressuurzadel is de uitstraling en het merk waar je voor gaat. Vele ruiters kiezen keer op keer weer voor hetzelfde merk omdat de ervaringen goed zijn. Wanneer je bijvoorbeeld een Wintec dressuurzadel aanschaft weet je zeker dat er goed nagedacht is over de pasvorm van het dressuurzadel. Het merk Wintec is absolute markleider op het gebied van kunststof zadels. Een ander goed merk dressuurzadels in ons assortiment is de Passier dressuurzadel. Deze zadels zijn extreem comfortabel voor zowel het paard als de ruiter. Dit dressuurzadel is uitermate geschikt voor de diepe zit.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!