Dressuurzadels

Hoe kies je een nieuw dressuurzadel voor een paard?

Dressuurzadel kopen voor een paard? Bij het aanschaffen van een nieuw dressuurzadel is het belangrijk om allereerst een perfect passend zadel voor je paard te selecteren door bijvoorbeeld gebruik te maken van onze gratis pas-service. Hierbij kan o.a bepaalt worden welke boommaat je nodig hebt en daarnaast is het natuurlijk ook van belang welke zitmaat je als ruiter zelf nodig hebt. De vorm van het zweetblad, de grote van de wrongen allerlei factoren spelen mee om ook jou de perfecte zit op je paard te geven zodat je hulpen op de juiste wijze bij je paard doorkomen.

De merken Ikonic en Anky maken gebruik van verwisselbare bomen of kopijzers zodat een zadel ook later weer is aan te passen voor een ander paard of als je paard veranderd is door bijvoorbeeld training of leeftijd. Het merk Wintec, absolute marktleider op het gebied van kunststof zadels maakt ook gebruik van verwisselbare bomen. In ons assortiment kunt o.a Anky dressuurzadels, Passier dressuurzadels, Kieffer dressuurzadels, Stuebben dressuurzadels en Wintec dressuurzadels vinden.

 

Gratis pas-service voor het kopen van dressuurzadels

Dressuurzadel kopen? In de regio Zeeland, West-brabant en een deel van Zuid Holland hebben we voor alle nieuwe zadels een pas-service aan huis. Onze deskundige medewerkers helpen je graag aan een passend dressuurzadel voor je paard binnen jouw budget.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!