Veelzijdigheidszadels

Een veelzijdigheidszadel is geschikt voor veelzijdige ruiters die naast dressuur het ook leuk vinden om een hindernis te springen of misschien zelfs een heel parcours? En vind u het geweldig om een heerlijke buitenrit te maken door de natuur? Een veelzijdigheidszadel is dan wellicht de beste keuze voor uw paard. Een veelzijdigheidzadel kan zijn gemaakt van kunststof of leer. Een bruin leren veelzijdigheidzadel is natuurlijk leuk te combineren met accessoires. Een veelzijdigheidzadel voor een paard is beschikbaar van veel verschillende merken. Bekijk onze Wintec veelzijdigheidszadels of BR veelzijdigheidszadels eens.

Een veel verkocht model is het veelzijdigheidszadel Wintec 500, dit onderhoudsvrije kunststof zadel is ook verkrijgbaar in een versie met CAIR. CAIR is een luchtkussen systeem voor een optimale drukverdeling over de rug van het paard. Cair absorbeert schokken, is onderhouds vrij en blijft in model.

Veelzijdigheidszadel voor een Shetland of pony kopen?

Van het merk QHP zijn er shetland of ponyzadels welke compleet verkocht worden met stijgbeugels, stijgbeugelriemen en singel. Deze shetlandzadels zijn er in de kleur zwart maar ook in paars, roze en turquoise.

Merken veelzijdigheids-, pony- en shetlandzadels: Kentaur, Premiere, Ruiz Diaz, Rider Pro, QHP,  Tekna en Wintec

Gratis pas-service voor veelzijdigheidszadels

In de regio Zeeland, West-brabant en een deel van Zuid Holland hebben we voor alle nieuwe veelzijdigheidszadels een pas-service aan huis. Onze deskundige medewerkers helpen je graag aan een passend veelzijdigheidszadel voor je paard binnen jouw budget.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!