Horse Pilot

Deze paardensport kleding is aangepast aan de houding van de ruiter op de rug van het paard.
Je draagt deze kleding niet zoals normaal. De artikelen zijn ontworpen rond de vormen die je lichaam aanneemt terwijl je rijdt.
Dus geen beperkingen, schuurplekken of blokkades meer terwijl je op het paard zit. Je zal de kleding niet eens opmerken. Het draait allemaal om de rijprestaties.

Gold Reflect’Line
Horse Pilot paardensport kleding bevat Gold Reflect’Line®-technologie: een revolutionair concept in textiel design!

Gold Reflect'Line®, is een bio-keramische samenstelling van 30 metaaloxiden, waarin polyurethaan gecombineerd wordt met vulkanisch gebaseerde mineralen. Dit design verzamelt voortdurend warmte van het lichaam (de energie die vrijkomt door het lichaam) en de zon en geeft het terug.

Dankzij deze nieuwe technologie draagt Horse Pilot paardensport kleding duidelijk bij aan het welzijn van het lichaam.
• Betere balans (romp stabiliteit)
• De bloedsomloop wordt geactiveerd
• Minder risico op krampen en onderuit/ineengedoken zitten
• Betere hersteltijd na inspanning

Gold Reflect'Line® technologie heeft strenge testen ondergaan en is een uitvinding die de hoofdprijs bij de Lépine wedstrijd in Straatsburg gewonnen. Ook werd het geprezen door de Sports Medicine Society.

Magneet technologie
Horse Pilot implementeert nieuwe technologie voor automatische sluitende zakken aan de buitenzijde van de jas. Je hoeft niet langer de teugels los te laten om een zak te openen, omdat Horse Pilot zakken kunt openen en sluiten met één enkele hand.
Dus je kunt gemakkelijker controle houden over je paard en verminderd het risico op incidenten, vooral bij jonge paarden.

Ultra ademend
Ademend textiel voor een optimaal gevoel

Stretch stof
Stretch stof garandeert een optimaal draagcomfort.
De samenstelling van de stof bevat een hoog percentage van spandex. Dit, in combinatie met de "Preform fit" technologie biedt de ruiter totale bewegingsvrijheid.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!