Onze nieuwe webshop gaat bijna online!

Wil jij 'm als eerste proberen? Alleen op de nieuwe webshop wordt je bestelling al vanaf € 49,- gratis thuis bezorgd

Naar nieuwe shop

Ruiterkousen

Het verschil dat goede paardrijsokken maken ten opzichte van mindere sokken wordt vaak onderschat. Net als bij andere veld- en zaalsporten zijn sokken cruciaal bij het bewegen. Goede paardrijsokken zorgen ervoor dat je ten alle tijden grip houdt op de stijgbeugels zodat je niet kan vallen door een slip. Verder zorgen goede paardrijsokken ervoor dat je geen blaren kunt oplopen doordat de wrijving tussen de schoenen en de sokken geminimaliseerd wordt. Ga je paardrijden op normale of kwalitatief mindere paardrijsokken dan loop je samen met je paard onnodig gevaar.

Het assortiment paardrijsokken van De Kroo

Bij de Kroo beschikken we over een groot assortiment ruitersokken. Ons assortiment paardrijsokken bestaat uit veel merken die zich in de loop der tijd onderscheden hebben. Ons assortiment bevat goedkopere paardrijsokken en luxere paardrijsokken. Naast verschil in prijs beschikken wij ook over een verscheidenheid aan merken omdat er veel verschil in stijl zit tussen de merken, niet heel onbelangrijk voor de modieuze rijder.

Op zoek naar paardrijsokken? Neem een kijkje bij de volgende merken:

Antislip paardrijsokken

Antislip paardrijsokken kunnen een cruciale rol spelen bij het voorkomen van gevaarlijke situaties doordat het slippen uit de stijgbeugels in comabinatie met goede paardrijschoenen bijna onmogelijk wordt. Verder dienen antislip paardrijsokken een cruciale rol bij blessurepreventie. Als ruiter worden je voeten belast door het onregelmatige en continue bewegen van het paard. Antislip sokken zorgen ervoor dat er zo min mogelijk wrijving is tussen je schoenen en voeten zodat de kans op blaren aanzienlijk verminderd wordt. Het is erg belangrijk om dit te onthouden en mee te nemen in je keuze.

Bij De Kroo helpen wij je graag met het maken van de juist keuze. Je kunt gerust langs komen op de manege voor advies, ons adres is: Boomdijk 1, 4339 PN in Nieuw- en Sint Joosland. Verder kan je ons vrijblijvend bellen op het nummer 0118-603380.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!