Onze nieuwe webshop gaat bijna online!

Wil jij 'm als eerste proberen? Alleen op de nieuwe webshop wordt je bestelling al vanaf € 49,- gratis thuis bezorgd

Naar nieuwe shop

Rijjasjes

Wedstrijdjasjes voor tijdens het paardrijden


Wilt u een wedstrijdjasje kopen voor tijdens het paardrijden? Ons uitgebreide rijjas assortiment bevat diverse kwalitatieve rijjasjes voor zowel dames als heren. We beschikken daarnaast ook over stijlvolle jasjes voor kinderen. Tot de beschikbare merken behoren onder andere Belstar, Equitheme, Harry's Horse en Imperial Riding. Er kan verder worden gekozen uit verschillende maten, materialen, kleuren en prijsklassen. Voor iedereen is er dus wel een geschikte jas beschikbaar.

                                                                              

Pikeur rijjas

Er kan ook gekozen worden voor een wedstrijdjasje van het merk Pikeur. De rijjas Pikeur wordt bij ons aangeboden in een groot aantal uitvoeringen. Er kan een keuze worden gemaakt uit exemplaren van de basiscollectie, de premium collectie en de fashion collectie. De zwarte Pikeur Wedstrijdjas Grasco Softshell is een van de toppers uit dit assortiment. Deze jas is bij ons beschikbaar in maat 50. De Kroo Ruitersport beschikt naast jassen ook over diverse bijbehorende accessoires, zoals bijvoorbeeld klepzakken, kragen en knopen.

Onze jassen en accessoires worden altijd direct uit voorraad geleverd. Bezoek de webwinkel en kies eenvoudig uw gewenste rijjasjes en accessoires. Moeite met het maken van een keuze of andere vragen? Neem gerust even contact op. Onze behulpzame klantenservice staat u graag te woord.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste, exclusieve korting, scherpe aanbiedingen!