• gratis bezorging vanaf €49,-
  • voor 20.30 besteld, morgen in huis
  • klantwaardering: 9.3
  • alles uit voorraad leverbaar
Naar overzicht
08
nov

KWPN Dressuurclinic

Clinic Imke Schellekens Bartels  voor Zeeuwse KWPN dressuurpaarden

KNHS Bondscoach Imke Schellekens-Bartels geeft op vrijdagavond 8 november een clinic voor Zeeuwse KWPN dressuurpaarden bij De Kroo Ruitersport in Nieuw en Sint Joosland.

Imke Schellekens-Bartels behoort in de sport tot de absolute wereldtop. Zij nam deel aan Europese Kampioenschappen, Wereldkampioenschappen en twee keer aan de Olympische Spelen. Nederland won met Imke Olympisch zilver in China. Individueel won zij een bronzen medaille tijdens het EK in Italië, waar zij met het Nederlandse team goud won. Tijdens de Europese kampioenschappen in Windsor en de Wereldruiterspelen in Kentucky won het Nederlandse team wederom goud. Als dochter van Tineke Bartels, die zelf twintig jaar lang deel uitmaakte van het Nederlandse dressuurteam en vier keer deelnam aan de Olympische Spelen, kreeg Imke de beste opleiding die een dressuuramazone zich maar kan wensen. Dit jaar maakte ze haar debuut als bondscoach van de ponyteams en children en wist ze de amazones naar persoonlijke records te coachen.

Imke heeft via de KNHS de opleiding ‘topcoach niveau 5’ afgerond. Via de talententrainingen van de KNHS en de trainingsweken van Academy Bartels weet zij als geen ander dressuurruiters te inspireren. In de sport begeleidt zij ruiters op Internationaal niveau.

De clinicavond staat in het teken van instructie aan Zeeuwse dressuurcombinaties, oplopend op africhtingsniveau. Alle deelnemende paarden hebben in het afgelopen jaar laten zien in topvorm te verkeren door topscores te behalen op Zeeuwse KWPN evenementen, danwel Internationaal op topniveau te presteren. Veel van deze paarden komen uit de stallen van een Zeeuwse KWPN fokker. De clinicavond wordt ook opengesteld als instructiebijeenkomst voor KNHS instructeurs.
Datum: vrijdagavond 8 november
Locatie: De Kroo Ruitersport, Boomdijk 1 te Nieuw en Sint Joosland
Aanvang: 19.00 uur.
De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom (ook niet-KWPN leden)!