• gratis bezorging vanaf 49,-
  • alles uit voorraad leverbaar
  • klantwaardering: 9.3
  • voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

Veel mogelijkheden in een warme ambiance

Multifunctioneel

Allerlei bijeenkomsten, cursussen, trainingen, seminars, clinics, lezingen en nog veel meer… Ons Grand Café is geschikt voor elk type bijeenkomst en verzorgt naar wens de complete catering van kopje koffie tot uitgebreide lunch of diner. Ook hier kunt u weer rekenen op tal van faciliteiten welke wij te bieden hebben.

In combinatie met de rest van onze hippische accommodatie kan het de plek bij uitstek zijn voor uw bijeenkomst of evenement!

Contacteer ons voor reserveringen en meer informatie: 0118-603380 of [email protected]

Evenement

Binnen de hippische wereld bieden we u een uniek concept aan van horeca & paardensportvoorzieningen. 365 dagen per jaar de perfecte bodem voor sportpaarden, zowel indoor als outdoor, in de wedstrijdpiste maar ook voor het losrijden!

Het Grand Café en het manegecafé bieden u een geweldige gastvrijheid en vooral de sfeer van het Grand café moet u meegemaakt hebben. De unieke inrichting van het Grand Café en de loges op de eerste verdieping zorgen ervoor dat opbouwen van tribunes zelfs met grotere evenementen niet nodig is. Voor outdoor evenementen biedt het “Arena-terras” een geweldig uitzicht over de wedstrijdpiste “Arena Hippique”.

Ons agterberg-buitenterrein “Arena Hippique” heeft een vaste jurytoren en ringmeesterhuisje met alle audio-voorzieningen zodat we u ook een pakket op maat kunnen aanbieden voor uw outdoor evenement.