• gratis bezorging vanaf 49,-
  • alles uit voorraad leverbaar
  • klantwaardering: 9.3
  • voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

Vergaderen op unieke locatie

U wilt vergaderen maar beschikt niet over een goede locatie? De Kroo Ruitersport biedt u tal van mogelijkheden aan voor vergaderingen op een unieke locatie!

De ambiance van ons Grand Café is ronduit geweldig voor het opdoen van nieuwe ideeën of in een rustige sfeer het maken van duidelijke afspraken met uw colleca’s of leden. Door de unieke inrichting van ons Grand Café is het uitermate geschikt voor kleine en grotere groepen.

Voor, tijdens en of na het vergaderen verzorgen wij graag de door u gewenste drankjes en maaltijden. Onze veelzijdige keuken kan ontbijt, lunch en diner verzorgen.

Voor uw vergadering of bijeenkomst stellen we graag een arrangement “op maat” op, voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met 0118-603380 of e-mailen naar [email protected]

Uiteraard bieden we u ook tal van faciliteiten aan rondom vergaderen, zoals o.a beamer met scherm, internet-aansluiting, draadloze microfoons of head-sets en andere geluidsapparatuur. Informeer naar alle mogelijkheden.