• gratis bezorging vanaf 49,-
  • alles uit voorraad leverbaar
  • klantwaardering: 9.3
  • voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

Acties en kortingscodes

Kortingscodes

De kortingscodes kunt u  verzilveren  als u in het scherm “winkelmandje” zit. Vul de code in en dan klikt u op “Verzilver”.  De korting zal dan direct worden verrekend.

Alle kortingscodes zijn niet te combineren met lopende acties, reeds afgeprijsde artikelen en artikelen welke het label “Beste prijs” hebben. De kortingscodes zijn alleen te gebruiken in de daarbij aangegeven periode.

De kortingscodes gelden niet op cadeaubonnen en op voer. De Kortingscodes werken ook niet op de merken Kentucky Horsewear, Samshield, PharmaHorse, Dyon, Trust, Equestrian Stockholm, Suomy, Abus Pikeur en de nieuwste Eskadron collecties.

Kortingscodes zijn niet geldig de eerste twee maanden na uitlevering van nieuwste Voorjaars- Zomercollectie en Najaars-Wintercollectie.
In de het voorjaar is dit van medio februari tot medio april en in het najaar is dit van medio september tot medio november.

Winacties

Wij plaatsen regelmatig winacties op onze social media accounts (Facebook en Instagram). Voorafgaand aan de deelname is duidelijk wat de totale waarde is van de te winnen prijs is, wat de actie inhoudt, hoe gebruikers kunnen deelnemen en wat er gewonnen kan worden. Bij deelname door gebruikers aan onze winacties, gaan deelnemers automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de winactie. Deelnemers moeten zich bewust zijn dat ze persoonlijke informatie delen in verband met de privacywet. Deze winacties zijn op geen enkele manier gesponsord, beheerd of goedgekeurd door Facebook of Instagram.

Helaas zijn er regelmatig fake accounts actief die reageren op jouw reacties op deze berichten of op jouw eigen berichten. Wij maken winnaars van onze winacties altijd bekend in het originele bericht en zullen je nooit vragen om je gegevens achter te laten via een link.

Bekendgemaakte winnaars van winacties hebben 14 dagen de tijd om te reageren, hierna kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op de prijs. Gegevens dienen aangeleverd te worden via een e-mail naar [email protected]. Deze gegevens zullen niet verstrekt worden aan derden. Het is aan De Kroo Ruitersport om de prijs opnieuw te vergeven of niet.