• gratis bezorging vanaf €49,-
  • voor 20.30 besteld, morgen in huis
  • klantwaardering: 9.3
  • alles uit voorraad leverbaar

Manege

update manegelessen m.i.v maandag 18 mei

Vanaf maandag 18 mei draaien we weer het vaste lesprogramma voor alle leeftijden, u kunt dus weer gewoon in uw vaste les/tijd voor paardrijles komen. Graag bij verhindering afmelden!
Donderdag 21 mei zal nog komen te vervallen i.v.m Hemelvaartsdag.
U dient weer zelf te poetsen en op te zadelen, waar nodig geassisteerd door onze medewerkers.

LET OP: De vrijdagochtend les is vervallen.

  • Alle lessen zullen buiten plaatsvinden
  • Gaarne 1,5 meter afstand houden
  • Er mogen geen ouders aanwezig zijn op het terrein, u dient uw kind(eren) dus af te zetten waarbij u zelf niet uitstapt. Op ons terrein zal een routing zijn welke u met de auto dient te volgen en na het uitstappen van uw kind(eren) dient u het terrein ook weer direct te verlaten.
  • Onze horeca is gesloten en alle ruimtes zijn verboden toegang
  • Gebruik van toilet alleen bij absolute noodzaak (alleen toilet in de kleine hal bij de binnenmanege is geopend)

 

De Kroo Ruitersport is een van de toonaangevende maneges in Zeeland op het gebied van veiligheid, welzijn van de paarden en heeft de beschikking over een moderne, veilige en luxe accommodatie. Onze instructeurs zijn allemaal gediplomeerd en zijn ook actief betrokken bij het opleiden van nieuwe instructeurs in Zeeland. Niet voor niets kregen we in juni 2005 de 5-sterren kwalificatie toegekend.

Verzorging

De verzorging van onze manegepaarden en manegepony’s is heel belangrijk binnen ons bedrijf, zo staan onze paarden in de zomer lekker in de wei en in de winter net als alle sportpaarden onder warme winterdekens, komen ze iedere dag in de trainingsmolen of los in een van de paddocks en bovenal lopen ze niet uren achtereen in een rijtje… onze paarden blijven het namelijk leuk vinden!

Natuurlijk maken we veel gebruik van onze binnenmaneges, maar zodra het weer het toelaat rijden we ook in een van onze buitenmaneges, op het grote buitenterrein of heerlijk op buitenrit!

manegebedrijf

In het menu kunt u een keuze maken uit diverse onderwerpen welke betrekking hebben op ons manegebedrijf, zo kunt u daar de tarieven vinden maar bijvoorbeeld ook alles over “uw eerste paardrijles”. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd een e-mailtje sturen. Wij doen dan ons best zo snel mogelijk antwoord te geven. Voor het maken van een afspraak voor een rijles kunt u het beste even telefonisch contact opnemen (0118-603380).

***** De Kroo Ruitersport is aangesloten bij de FNRS werkt op sportgebied samen met de KNHS en is goedgekeurd volgens het veiligheidscertificaat voor paardensportbedrijven.