• gratis bezorging vanaf 49,-
  • alles uit voorraad leverbaar
  • klantwaardering: 9.3
  • voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

Manege

UPDATE!

De zon ☀️schijnt deze week en dat lijkt ons een uitstekende reden 👌 om de paardrijlessen voor kinderen tot 27 jaar weer op te starten!
We beginnen weer vanaf dinsdag 23 februari en dan gaan alle lessen voor ruiters tot 27 jaar weer op de normale tijden van start.
Voor info & afmelden kun je alleen terecht bij Janny 📱06-53384516 oh ja ze vind het het leukste als je belt op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 dus doe daarvoor en daarna maar niet 😜
 
Leuk…. we zien jullie te paard🐴 deze week 🥰

 

Helaas is het niet toegestaan als ouder, begeleider e.d. te blijven kijken bij onze lessen u mag kinderen dus alleen afzetten en zelf niet op het terrein blijven.  Ook wij vinden dit vervelend, echter is het in deze gekke tijden niet toegestaan. Wij denken aan u, denkt u ook aan ons, 1,5 mtr afstand regel.  We vragen uw medewerking om vervelende situaties te voorkomen, alvast bedankt.

 

 

 

De Kroo Ruitersport is een van de toonaangevende maneges in Zeeland op het gebied van veiligheid, welzijn van de paarden en heeft de beschikking over een moderne, veilige en luxe accommodatie. Onze instructeurs zijn allemaal gediplomeerd en zijn ook actief betrokken bij het opleiden van nieuwe instructeurs in Zeeland. Niet voor niets kregen we in juni 2005 de 5-sterren kwalificatie toegekend.

Verzorging

De verzorging van onze manegepaarden en manegepony’s is heel belangrijk binnen ons bedrijf, zo staan onze paarden in de zomer lekker in de wei en in de winter net als alle sportpaarden onder warme winterdekens, komen ze iedere dag in de trainingsmolen of los in een van de paddocks en bovenal lopen ze niet uren achtereen in een rijtje… onze paarden blijven het namelijk leuk vinden!

Natuurlijk maken we veel gebruik van onze binnenmaneges, maar zodra het weer het toelaat rijden we ook in een van onze buitenmaneges, op het grote buitenterrein of heerlijk op buitenrit!

manegebedrijf

In het menu kunt u een keuze maken uit diverse onderwerpen welke betrekking hebben op ons manegebedrijf, zo kunt u daar de tarieven vinden maar bijvoorbeeld ook alles over “uw eerste paardrijles”. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd een e-mailtje sturen. Wij doen dan ons best zo snel mogelijk antwoord te geven. Voor het maken van een afspraak voor een rijles kunt u het beste even telefonisch contact opnemen (0118-603380).

***** De Kroo Ruitersport is aangesloten bij de FNRS werkt op sportgebied samen met de KNHS en is goedgekeurd volgens het veiligheidscertificaat voor paardensportbedrijven.