• gratis bezorging vanaf €49,-
  • voor 20.30 besteld, morgen in huis
  • klantwaardering: 9.3
  • alles uit voorraad leverbaar

Paardrijlessen

Paardrijles bij de manege van Middelburg in zeeland

Naast de gewone groepslessen bieden we u uiteraard ook privélessen aan zowel in dressuur als springen. Het lesprogramma bestaat verder uit speciale kennismakingslessen(staples), carrousellessen, longeerlessen en worden er op projectbasis ook korte cursussen gegeven bijvoorbeeld over longeren of de verzorging van het paard.
Onze instructeurs zijn opgeleid tot het hoogste niveau op de de twee bekendste opleidingsinstituten van Nederland (Deurne en Ermelo), u kunt er dus vanuit gaan dat er altijd gediplomeerde instrcuteurs in de rijbaan staan!
Zin gekregen om ook te komen paardrijden….? Heel begrijpelijk, want wie wil er niet de sensatie van de paardensport beleven….! Op onze pagina “mijn eerste rijles” staat precies beschreven hoe alles in zijn werk gaat.

FNRS

Ons bedrijf is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Rijscholen (FNRS), we bieden u kwalitatief hoogwaardige producten waarvan het ruiterpaspoort een uitstekend voorbeeld is. Alle deelnemers aan onz rijlessen zijn in het bezit van een FNRS-ruiterpaspoort wat deze ruiters o.a kunnen gebruiken voor de registratie van wedstrijdresultaten en buitenritten maar het biedt daarnaast ook een extra verzekering rondom het paardrijden.

Wijzigingen manegelessen tijdens feestdagen 2018:

  • Op Koningsdag, vrijdag 27 april zijn er géén manegelessen deze komen te vervallen.
  • Op vrijdag 4 mei, tijdens Zeeland Outdoor Jumpingzijn er géén manegelessen deze komen te vervallen.
  • Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei zijn er géén manegelessen. Wij zijn dan gesloten, deze lessen komen te vervallen.
  • Op 1ste & 2de Pinksteren, zondag 20 en maandag 21 mei zijn er géén manegelessen. Wij zijn dan gesloten, deze lessen komen te vervallen.

Wijzigingen manegelessen met evenementen:

  • In week 14 (van 2 t/m 6 april 2018) zijn er géén manegelessen i.v.m. het Internationale Dressuurconcours CDI*** dat dan plaats vind. Uiteraard zijn jullie van harte welkom om deze Internationale dressuurruiters en amazones te komen aanmoedigen en bewonderen.  Deze les(sen) mag u inhalen, dit is echter geen must!
Wijzigingen zomervakantie versus vakantierooster:
U kunt  2 weken vakantie opgeven, die u niet hoeft in te halen. Wij vragen u deze vakantie data zo vroeg mogelijk door te geven i.v.m. wijzigingen in het lesrooster!!
Alvast bedankt.
Wanneer u terug komt van vakantie raden wij u aan even te bellen om te checken hoelaat de rijles van uw zelf en/of uw kind plaatsvind!