• gratis bezorging vanaf 49,-
  • alles uit voorraad leverbaar
  • klantwaardering: 9.3
  • voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

Paardrijlessen

Paardrijles bij de manege van Middelburg in zeeland

Naast de gewone groepslessen bieden we u uiteraard ook privélessen aan zowel in dressuur als springen. In het lesprogramma hebben we ook speciale kennismakingslessen(staples) voor kinderen vanaf 3 jaar en worden er op afspraak ook poetslessen en opzadel-lessen gegeven.
Onze instructeurs zijn opgeleid tot het hoogste niveau op de de twee bekendste opleidingsinstituten van Nederland (Deurne en Ermelo), u kunt er dus vanuit gaan dat er altijd gediplomeerde instrcuteurs in de rijbaan staan!
Zin gekregen om ook te komen paardrijden….? Heel begrijpelijk, want wie wil er niet de sensatie van de paardensport beleven….! Op onze pagina “mijn eerste rijles” staat precies beschreven hoe alles in zijn werk gaat.

FNRS

Ons bedrijf is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Rijscholen (FNRS), we bieden u kwalitatief hoogwaardige producten waarvan het ruiterpaspoort een uitstekend voorbeeld is. Alle deelnemers aan onz rijlessen zijn in het bezit van een FNRS-ruiterpaspoort wat deze ruiters o.a kunnen gebruiken voor de registratie van wedstrijdresultaten en buitenritten maar het biedt daarnaast ook een extra verzekering rondom het paardrijden.

Van leskaart naar abonnement

 Per 1 oktober 2021 stappen we over van leskaarten naar kwartaal abonnementen voor onze paardrijlessen. Dat is natuurlijk even wennen na ruim 25 jaar in het zelfde systeem te hebben gewerkt.

Kwartaal abonnement

Het voordeel van het kwartaal abonnement is dat voor iedereen duidelijk is wanneer het nieuwe abonnement betaald moet worden, namelijk vóór of op de eerste lesdag van het nieuwe kwartaal. In kwartaal 4 van 2021 (oktober-november-december) is dat dus op vrijdag 1 , maandag 4, dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 oktober 2021.

U heeft waarschijnlijk op dit moment nog een tegoed staan van uw huidige leskaart dat verrekenen we op die dag meteen met het nieuwe kwartaal abonnement. Het is belangrijk dat u zorgt voor betaling vóór de eerste les van het nieuwe kwartaal, “op de pof” rijden kan niet meer vanaf 1 oktober.

Bij het bepalen van het abonnementsgeld zijn we uit gegaan het gemiddeld aantal keren dat je kunt lessen per jaar. Uiteraard hebben we rekening gehouden met de volgende officiële feestdagen / activiteiten:
Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Koningsdag, Kerstdagen en oud&nieuw
Zomervakantie ( hele maand augustus )
Kerstvakantie (27t/m31 december)
Uitval van een lesdag i.v.m evenement op onze accommodatie

Op deze officiële feestdagen /activiteiten zijn er géén manegelessen. En in de zomer hebben de manege paarden en pony’s 4 wkn vakantie , zondag 31 juli tot en met zondag 28 augustus 2022 zijn er géén manegelessen. Het 03 kwartaal abonnement heeft daarom een aangepast tarief.

In het tarief hebben we daarnaast de stijgende loonkosten en stijgende kosten voor onderhoud van de paarden meegenomen.

Omdat we straks geen inhaalsysteem meer hebben en u gewoon een vaste lesdag heeft hebben we over een heel jaar uitgerekend wat het gemiddeld aantal gemiste lessen is. Uiteindelijk komt dat gemiddeld neer op 2 lessen per jaar. We geven op het abonnement dus een korting van 2 lessen om het niet meer kunnen inhalen te compenseren. Voor uurlessen is dat straks een korting van € 30,– wat neer komt op € 7,50 per kwartaal.

We verzoeken u wel om nog gewoon te bellen als u niet kunt komen lessen omdat we dan de planning voor onze paarden daarop kunnen aanpassen. Het welzijn van de paarden & pony’s staat hoog in het vaandel en daarom willen we graag dat er een eerlijke verdeling blijft van hoe vaak ze moeten lessen en dat gaat natuurlijk alleen maar als je weet wie er wel en niet komt rijden. Alvast bedankt daar voor.

Abonnementsgeld uurlessen

Q1 – Kwartaal 1 (januari-februari-maart)  € 195,– (min korting € 7,50 = € 187,50)

Q2 – Kwartaal 2 (april-mei-juni) € 195,– (min korting € 7,50 = € 187,50)

Q3 – Kwartaal 3 (juli – augustus – september) € 120,– (min korting € 7,50 = € 112,50)

Q4 – Kwartaal 4 (oktober – november – december) € 195,– (min korting € 7,50 = € 187,50)

Abonnementsgeld ½ uurlessen

Q1 – Kwartaal 1 (januari-februari-maart)  € 104,– (min korting € 4,– = € 100)

Q2 – Kwartaal 2 (april-mei-juni) € 104,– (min korting € 4,– = € 100)

Q3 – Kwartaal 3 (juli – augustus – september) € 64,– (min korting € 4 = € 60)

Q4 – Kwartaal 4 (oktober – november – december) € 104,– (min korting € 4,– = € 100)