• gratis bezorging vanaf €49,-
  • voor 20.30 besteld, morgen in huis
  • klantwaardering: 9.3
  • alles uit voorraad leverbaar

Paardrijlessen

Paardrijles bij de manege van Middelburg in zeeland

Naast de gewone groepslessen bieden we u uiteraard ook privélessen aan zowel in dressuur als springen. In het lesprogramma hebben we ook speciale kennismakingslessen(staples) voor kinderen vanaf 3 jaar en worden er op afspraak ook poetslessen en opzadel-lessen gegeven.
Onze instructeurs zijn opgeleid tot het hoogste niveau op de de twee bekendste opleidingsinstituten van Nederland (Deurne en Ermelo), u kunt er dus vanuit gaan dat er altijd gediplomeerde instrcuteurs in de rijbaan staan!
Zin gekregen om ook te komen paardrijden….? Heel begrijpelijk, want wie wil er niet de sensatie van de paardensport beleven….! Op onze pagina “mijn eerste rijles” staat precies beschreven hoe alles in zijn werk gaat.

FNRS

Ons bedrijf is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Rijscholen (FNRS), we bieden u kwalitatief hoogwaardige producten waarvan het ruiterpaspoort een uitstekend voorbeeld is. Alle deelnemers aan onz rijlessen zijn in het bezit van een FNRS-ruiterpaspoort wat deze ruiters o.a kunnen gebruiken voor de registratie van wedstrijdresultaten en buitenritten maar het biedt daarnaast ook een extra verzekering rondom het paardrijden.

Wijzigingen manegelessen tijdens feestdagen en tijdens evenementen 2019/2020:

  • Kerstavond 24 december én  eerste en tweede kerstdag, woensdag 25 & donderdag 26 december zijn er géén manegelessen. Wij zijn dan gesloten, deze lessen komen te vervallen.
  • Oudejaarsdag dinsdag 31 december en Nieuwjaarsdag woensdag 1 januari zijn er géén manegelessen. Wij zijn dan gesloten, deze lessen komen te vervallen.
  • Tweede Paasdag maandag 13 april zijn er géén manegelessen. Wij zijn dan gesloten, deze lessen komen te vervallen.
  • Koningsdag maandag 27 april zijn er géén manegelessen. Wij zijn dan gesloten, deze lessen komen te vervallen.

Wijzigingen manegelessen met evenementen in 2019/2020:

  • 27 & 30 december zijn er i.v.m. het Oudejaarconcours géén manegelessen. Deze lessen komen te vervallen.
  • 31 december, Oudejaarsdag zijn er géén manegelessen i.v.m. Dumpday (Mega uitverkoop op de laatste dag van het jaar in ons Grandcafé en winkel). Deze lessen komen te vervallen.
  • Donderdag 2 januari zijn er géén manegelessen. Deze lessen komen te vervallen.

Wijzigingen zomervakantie versus vakantierooster:

U kunt 1 week vakantie opgeven tijdens de zomer, die u niet hoeft in te halen. Wij vragen u deze vakantie data zo vroeg mogelijk door te geven i.v.m. wijzigingen in het lesrooster!! Alvast bedankt.
Er zijn deze zomer 2 weken géén manege lessen, dat is van zondag 26 juli tot en met zondag 9 augustus, de manegepaarden en pony’s hebben dan vakantie. Deze lessen komen te vervallen.
Vanwege de enorme hitte verlengen we de manegevakantie met een paar dagen!
Vrijdag 14 augustus geven we zodoende weer voor het eerst les!!
Wanneer u terug komt van vakantie raden wij u aan even te bellen om te checken hoe laat de rijles van uw zelf en/of uw kind plaatsvind! Mogelijk zijn er toch nog aangepaste tijden!!