• gratis bezorging vanaf 49,-
  • alles uit voorraad leverbaar
  • klantwaardering: 9.3
  • voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

Paardrijlessen

Paardrijles bij de manege van Middelburg in zeeland

Naast de gewone groepslessen bieden we u uiteraard ook privélessen aan zowel in dressuur als springen. In het lesprogramma hebben we ook speciale kennismakingslessen(staples) voor kinderen vanaf 3 jaar en worden er op afspraak ook poetslessen en opzadel-lessen gegeven.
Onze instructeurs zijn opgeleid tot het hoogste niveau op de de twee bekendste opleidingsinstituten van Nederland (Deurne en Ermelo), u kunt er dus vanuit gaan dat er altijd gediplomeerde instrcuteurs in de rijbaan staan!
Zin gekregen om ook te komen paardrijden….? Heel begrijpelijk, want wie wil er niet de sensatie van de paardensport beleven….! Op onze pagina “mijn eerste rijles” staat precies beschreven hoe alles in zijn werk gaat.

FNRS

Ons bedrijf is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Rijscholen (FNRS), we bieden u kwalitatief hoogwaardige producten waarvan het ruiterpaspoort een uitstekend voorbeeld is. Alle deelnemers aan onz rijlessen zijn in het bezit van een FNRS-ruiterpaspoort wat deze ruiters o.a kunnen gebruiken voor de registratie van wedstrijdresultaten en buitenritten maar het biedt daarnaast ook een extra verzekering rondom het paardrijden.

Wijzigingen manegelessen met evenementen in 2020/2021:

Wijzigingen zomervakantie versus vakantierooster 2021:

Tijdens de zomervakantie hebben de manegepony’ s en paarden in de maand augustus vakantie, de lessen in de maand augustus komen te vervallen. Er zijn deze zomer 4 weken géén manege lessen, dit is van zondag 01 augustus tot en met zondag 29 augustus.
Deze lessen hoeft u of uw kind niet in te halen.
Mocht u buiten de maand augustus om op zomer vakantie gaan/houden dan vragen wij u deze vakantiedata zo vroeg mogelijk door te geven i.v.m. de benodigde aanpassingen van het lesrooster hierdoor!! Alvast bedankt.
Wanneer u terug komt van vakantie raden wij u aan even te bellen om te checken hoe laat de rijles van uw zelf en/of uw kind plaatsvind! Mogelijk zijn er toch nog aangepaste tijden!!

WIJZIGINGEN MANEGELESSEN TIJDENS FEESTDAGEN EN TIJDENS EVENEMENTEN 2020/2021:

  • Kerstavond 24 december én  eerste kerstdag, vrijdag 25 zijn er géén manegelessen. Wij zijn dan gesloten, deze lessen komen te vervallen.
  • Oudejaarsdag donderdag 31 december en Nieuwjaarsdag vrijdag 1 januari zijn er géén manegelessen. Wij zijn dan gesloten, deze lessen komen te vervallen.
  • Tweede Paasdag maandag 05 april zijn er géén manegelessen. Wij zijn dan gesloten, deze lessen komen te vervallen.
  • Koningsdag Dinsdag  27 april zijn er géén manegelessen. Wij zijn dan gesloten, deze lessen komen te vervallen.
  • Tweede Pinksterdag maandag 24 mei zijn er géén manegelessen. Deze lessen komen te vervallen.