• gratis bezorging vanaf 49,-
  • alles uit voorraad leverbaar
  • klantwaardering: 9.3
  • voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

Paardrijlessen

Paardrijles bij de manege van Middelburg in zeeland

Naast de gewone groepslessen bieden we u uiteraard ook privélessen aan zowel in dressuur als springen. In het lesprogramma hebben we ook speciale kennismakingslessen(staples) voor kinderen vanaf 3 jaar en worden er op afspraak ook poetslessen en opzadel-lessen gegeven.
Onze instructeurs zijn opgeleid tot het hoogste niveau op de de twee bekendste opleidingsinstituten van Nederland (Deurne en Ermelo), u kunt er dus vanuit gaan dat er altijd gediplomeerde instructeurs in de rijbaan staan!
Zin gekregen om ook te komen paardrijden….? Heel begrijpelijk, want wie wil er niet de sensatie van de paardensport beleven….! Op onze pagina “mijn eerste rijles” staat precies beschreven hoe alles in zijn werk gaat.

FNRS

Ons bedrijf is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Rijscholen (FNRS), we bieden u kwalitatief hoogwaardige producten waarvan het ruiterpaspoort een uitstekend voorbeeld is. Alle deelnemers aan onze rijlessen zijn in het bezit van een FNRS-ruiterpaspoort wat deze ruiters o.a. kunnen gebruiken voor de registratie van wedstrijdresultaten en buitenritten maar het biedt daarnaast ook een extra verzekering rondom het paardrijden.

Kwartaalabonnement

Bij het bepalen van het abonnementsgeld zijn we uit gegaan het gemiddeld aantal keren dat je kunt lessen per jaar. Uiteraard hebben we rekening gehouden met de volgende officiële feestdagen / activiteiten:
Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Koningsdag, Kerstdagen en oud&nieuw
Zomervakantie ( hele maand augustus )
Kerstvakantie (27 t/m 31 december)
Uitval van een lesdag i.v.m. evenementen op onze accommodatie

Op deze officiële feestdagen /activiteiten zijn er géén manegelessen. In de zomer hebben de manegepaarden en -pony’s vakantie (zomerstop): 8 juli tot en met 11 augustus 2024 zijn er géén manegelessen. Het 03 kwartaal abonnement heeft daarom een aangepast tarief.

In het tarief hebben we daarnaast de stijgende loonkosten en stijgende kosten voor onderhoud van de paarden meegenomen.

We verzoeken u wel om nog gewoon te bellen als u niet kunt komen lessen omdat we dan de planning voor onze paarden daarop kunnen aanpassen. Het welzijn van de paarden & pony’s staat hoog in het vaandel en daarom willen we graag dat er een eerlijke verdeling blijft van hoe vaak ze moeten lessen en dat gaat natuurlijk alleen maar als je weet wie er wel en niet komt rijden. Alvast bedankt daarvoor.

Abonnementsgelden uurlessen
Kwartaal 1 Januari + Februari + Maart € 220
Kwartaal 2 April + Mei + Juni € 220
Kwartaal 3 Juli + September (Augustus zomerstop) € 145
Kwartaal 4 Oktober + November + December € 220
Abonnementsgelden 1/2 uurlessen
Kwartaal 1 Januari + Februari + Maart € 130
Kwartaal 2 April + Mei + Juni € 130
Kwartaal 3 Juli + September (Augustus zomerstop) € 85
Kwartaal 4 Oktober + November + December € 130