• gratis bezorging vanaf €49,-
  • voor 20.30 besteld, morgen in huis
  • klantwaardering: 9.3
  • alles uit voorraad leverbaar

Paardrijlessen

Paardrijles bij de manege van Middelburg in zeeland

Naast de gewone groepslessen bieden we u uiteraard ook privélessen aan zowel in dressuur als springen. In het lesprogramma hebben we ook speciale kennismakingslessen(staples) voor kinderen vanaf 3 jaar en worden er op afspraak ook poetslessen en opzadel-lessen gegeven.
Onze instructeurs zijn opgeleid tot het hoogste niveau op de de twee bekendste opleidingsinstituten van Nederland (Deurne en Ermelo), u kunt er dus vanuit gaan dat er altijd gediplomeerde instrcuteurs in de rijbaan staan!
Zin gekregen om ook te komen paardrijden….? Heel begrijpelijk, want wie wil er niet de sensatie van de paardensport beleven….! Op onze pagina “mijn eerste rijles” staat precies beschreven hoe alles in zijn werk gaat.

FNRS

Ons bedrijf is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Rijscholen (FNRS), we bieden u kwalitatief hoogwaardige producten waarvan het ruiterpaspoort een uitstekend voorbeeld is. Alle deelnemers aan onz rijlessen zijn in het bezit van een FNRS-ruiterpaspoort wat deze ruiters o.a kunnen gebruiken voor de registratie van wedstrijdresultaten en buitenritten maar het biedt daarnaast ook een extra verzekering rondom het paardrijden.

Wijzigingen manegelessen tijdens feestdagen 2019/2020:

  • Kerstdagen, woensdag 25 & donderdag 26 december zijn er géén manegelessen. Wij zijn dan gesloten, deze lessen komen te vervallen.
  • Oudejaarsdag dinsdag 31 december en woensdag 1 januari zijn er géén manegelessen. Wij zijn dan gesloten, deze lessen komen te vervallen.
  • Tweede Paasdag maandag 13 april zijn er géén manegelessen. Wij zijn dan gesloten, deze lessen komen te vervallen.
  • Koningsdag maandag 27 april zijn er géén manegelessen. Wij zijn dan gesloten, deze lessen komen te vervallen.

Wijzigingen manegelessen met evenementen in 2019/2020:

  • Van 08 april tot en met 14 april vind het CDI***, Internationaal Dressuur Concours plaats op ons terrein. Deze week zijn er géén manegelessen, deze komen te vervallen.                                                                                                                                    Uiteraard zijn jullie van harte welkom om deze Internationale dressuurruiters en amazones te komen aanmoedigen en bewonderen.  Deze les(sen) mag u inhalen, dit is echter geen must!
  • Op vrijdag 3 mei , tijdens Zeeland Outdoor Jumping zijn er géén manegelessen. Deze komen te vervallen.                         Kom jij wel kijken ??
  •  Op donderdag 11 & vrijdag 12 juli, tijdens Zeeland Outdoor Dressage zijn er géén manegelessen. Deze lessen komen te vervallen. Woensdag 10 juli gaan de lessen wel gewoon door!!                                                                                                                  Uiteraard ben ook jij gewoon welkom tijdens dit evenement, het is zeer leerzaam en leuk om mee te maken 😉
Wijzigingen zomervakantie versus vakantierooster:
U kunt 2 weken vakantie opgeven tijdens de zomer, die u niet hoeft in te halen. Wij vragen u deze vakantie data zo vroeg mogelijk door te geven i.v.m. wijzigingen in het lesrooster!!
Alvast bedankt.
Wanneer u terug komt van vakantie raden wij u aan even te bellen om te checken hoe laat de rijles van uw zelf en/of uw kind plaatsvind! Mogelijk zijn er toch nog aangepaste tijden.