• gratis bezorging vanaf 49,-
  • alles uit voorraad leverbaar
  • klantwaardering: 9.3
  • voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

Maattabel Hit-Air Airbagvesten

maattabel / size chart hit-air airbag vest

Bij een val sluit in minder dan een halve seconde de airbag om de romp waardoor je rondom vanaf je nek tot aan je stuitje beschermd bent. Het Hit-Air airbagvest beschermt de nek, ruggenwervel, de buikstreek, borstkas, ribben en stuitje en werkt eveneens als een schokdemper bij het raken van de grond. Als de airbag geactiveerd is wordt het bovenlichaam gedurende een aantal seconden volledig gefixeerd waardoor het risico op wervelverschuivingen, whiplash en ernstige verwondingen verminderd wordt. Doordat de wervelkolom gestabiliseerd wordt hebben hals en nek beperkte bewegingsmogelijkheden en zijn deze optimaal beschermd.

HIT-AIR AIRBAGVEST ADULT MC

Het Hit-Air airbagvest Adult MC is verkrijgbaar in 6 verschillende maten van XS t/m XXL. In de maattabel hieronder kun je aflezen welke maat het beste bij je past. Kijk ook onze instructie video voor extra uitleg.

Maattabel Hit-air Airbagvest Adult MC
Maattabel Hit-air

hit-air airbagvest SV-2 (maat XXS-S)

Het Hit-Air airbagvest SV-2 is een wat opener airbagvest dan de traditionele MC maar biedt dezelfde bescherming. Het SV-2 vest is verstelbaar van maat XXS t/m maat S. Dit vest koop je dus als “one-size” geschikt en verstelbaar voor de maten XXS t/m S.

HIT-AIR AIRBAGVEST lv (MAAT s-xl)

Het Hit-Air airbagvest  LV is een wat opener airbagvest dan de traditionele MC maar biedt dezelfde bescherming. Het LV vest is verstelbaar van maat S t/m maat XL. Dit vest koop je dus als “one-size” geschikt en verstelbaar voor de maten S t/m XL.

HIT-AIR AIRBAGVEST EVOLUTION-CM (MAAT S-XL)

Het Hit-air airbagvest Evolution is een type LV vest maar als extra heeft dit vest op de borst Visco Elastan zitten. Dit materiaal zit achter het CO2 patroon. Mocht je op je borst vallen zorgt dit voor een demping tussen je borstkast en het CO2 patroon.
Het Hit-air airbagvest Evolution CM is verstelbaar van maar S t/m XL. Dit vest koop je dus als “one-size’ en is dan geschikt en verstelbaar voor de maten S t/m XL.

HIT-AIR AIRBAGVEST EVOLUTION-CL (Maat Xl t/m 3xl)

Het Hit-air airbagvest Evolution is een type LV vest maar als extra heeft dit vest op de borst Visco Elastan zitten. Dit materiaal zit achter het CO2 patroon. Mocht je op je borst vallen zorgt dit voor een demping tussen je borstkast en het CO2 patroon.
Het Hit-air airbagvest Evolution CL is verstelbaar van maar XL t/m 3XL. Dit vest koop je dus als “one-size’ en is dan geschikt en verstelbaar voor de maten XL t/m 3XL.

hit-air airbagvest next

Hit-Air Airbagvest model Next biedt de meest complete bescherming van de wervelkolom dankzij de verwijderbare geïntegreerde rugbeschermer en de grotere airbagkussens voor een optimaal beschermingsniveau. Een zeer volledige bescherming van de wervelkolom, cerviaal tot heiligbeen en stuitbeen, terwijl ook de borstkast en de buik worden beschermd.

Het Hit-Air airbagvest model Next heeft 2 platen van traagschuim aan weerszijden van de borstkast voor een betere bescherming en een verwijderbare geïntegreerde rugbeschermer. Memoryfoam biedt een extra bescherming en comfort om de mogelijk impact van de keybox te voorkomen.

Maattabel Hit-Air Next airbagvest