• gratis bezorging vanaf €49,-
  • voor 20.30 besteld, morgen in huis
  • klantwaardering: 9.3
  • alles uit voorraad leverbaar

NAF Magic voor het beste resultaat

NAF Magic voor het beste resultaat

De verbeterde formule van NAF Five Star Magic geeft een bijzonder resultaat na testen: “de vernieuwde NAF Magic bevordert het leervermogen”. De verbeterde NAF Magic is is samen met de oude Magic en enkele placebo’s een jaar lang blind getest op paarden bij de Royal Agriculture University in het Engelse Cirencester. Met een heel bijzonder resultaat als uitslag. Paarden blijken het meest gevoelig voor leerprikkels bij de verbeterde Magic formule. NAF Magic staat dus voor een actieve ondersteuning van stress response en leren. Het helpt een paard of pony om zich zelfverzekerd, ontspannen en geconcentreerd te gedragen als antwoord op de prikkels.

de vernieuwde NAF Magic bevordert het leervermogen

NAF Magic

response over naf magic

Reviews of response over NAF Magic is er heel veel, zo geeft gedragsspecialist Dr. Andrew Hemmings aan dat het bij zijn weten de eerste studie is geweest over een middel dat positieve effecten oplevert op de hersenactiviteit van paarden. Daarmee heeft NAF Magic als enige of in ieder geval als een van de weinige ook een wetenschappelijke onderbouwing met positief resultaat.

Diederik van silfhout over naf magic:

‘Ik gebruik NAF Magic voor sensibele, jonge paarden om het scherpe randje eraf
te halen. Gevorderde sportpaarden krijgen NAF Magic voor optimale concentratie
in de proef. Een fijn product voor een optimale focus!

 

NAF Magic en diederik van silfhout

jur vrieling over naf:

“NAF heeft veel verschillende producten, maar wat het belangrijkste is, NAF werkt echt!”

Teddy van de rijt:

Niet bezwijken onder druk, daarom NAF Magic voor mijn paarden. Voor een effectief kalmerende werking!

magnesium en kruiden

NAF Magic is gebaseerd op magnesium. Magnesium is essentieel voor het welbevinden van een paard, het zorgt ondermeer voor het omgaan met spanning. Magnesium beïnvloedt ook de spierspanning. Een paard met een tekort aan magnesium kan er wat ‘strak’ uitzien in zijn manier van gaan, misschien wat prikkelbaar zijn, of een gebrek aan zelfvertrouwen tonen. Een laag magnesium gehalte bij een paard kan veroorzaakt worden door de eigen stofwisseling, door een tekort aan weidegang, of door veel reizen en wedstrijden. NAF Five Star Magic bestaat natuurlijk uit veel meer dan magnesium. Het bevat ook een unieke combinatie van kruiden die traditioneel dienen om vertrouwen en concentratie te verhogen. Dit kruidenmengsel gecombineerd met magnesium heeft als effect dat het de rust, ontspanning en focus vergroot. En daarmee het leervermogen.

NAF Magic

naf magic is dopingvrij

NAF  Magic is veilig te gebruiken tijdens wedstrijden, geheel dopingvrij! NAF is sowieso een voorstander van een dopingvrije paardensport. Naast dat je het dus gewoon veilig kunt gebruiken tijdens wedstrijden is het ook nog gegarandeerd vrij van sedatie effecten. Kortom: Magie is niet altijd tovenarij of een sprookje. Believe in Magic!

De nieuwe Five Star Magic geeft de juiste ondersteuning in elke praktijksituatie waar paarden prikkelbaar van kunnen worden, spanning kunnen opbouwen of gebrek aan concentratie hebben. NAF Magic werkt ondersteunend voor het leervermogen.