• gratis bezorging vanaf 49,-
  • alles uit voorraad leverbaar
  • klantwaardering: 9.3
  • voor 20.30 besteld, vandaag verzonden!*

NAF Magic voor het beste resultaat

NAF Magic voor het beste resultaat

De verbeterde formule van NAF Five Star Magic geeft een bijzonder resultaat na testen: “de vernieuwde NAF Magic bevordert het leervermogen”. De verbeterde NAF Magic is is samen met de oude Magic en enkele placebo’s een jaar lang blind getest op paarden bij de Royal Agriculture University in het Engelse Cirencester. Met een heel bijzonder resultaat als uitslag. Paarden blijken het meest gevoelig voor leerprikkels bij de verbeterde Magic formule. NAF Magic staat dus voor een actieve ondersteuning van stress response en leren. Het helpt een paard of pony om zich zelfverzekerd, ontspannen en geconcentreerd te gedragen als antwoord op de prikkels.

De vernieuwde NAF Magic bevordert het leervermogen

NAF Magic

Ervaringen met naf magic

Volgens gedragsspecialist Dr. Andrew Hemmings is dit de eerste studie over een middel dat positieve effecten oplevert op de hersenactiviteit van paarden. Daarmee heeft NAF Magic als enige of in ieder geval als een van de weinige ook een wetenschappelijke onderbouwing met positief resultaat.

Diederik van silfhout over naf magic:

“Ik gebruik NAF Magic voor sensibele, jonge paarden om het scherpe randje eraf te halen. Gevorderde sportpaarden krijgen NAF Magic voor optimale concentratie in de proef. Een fijn product voor een optimale focus!”

NAF Magic en diederik van silfhout

jur vrieling over naf:

“NAF heeft veel verschillende producten, maar wat het belangrijkste is, NAF werkt echt!”

Teddy van de rijt:

“Niet bezwijken onder druk, daarom NAF Magic voor mijn paarden. Voor een effectief kalmerende werking!”

magnesium en kruiden

NAF Magic is gebaseerd op magnesium. Magnesium is essentieel voor het welzijn van een paard, het bevordert bijvoorbeeld het goed kunnen omgaan met spanning. Magnesium beïnvloedt ook de spierspanning. Een paard met een tekort aan magnesium kan er wat ‘strak’ uitzien, wat prikkelbaar zijn of een gebrek aan zelfvertrouwen tonen. Een laag magnesium gehalte bij een paard kan veroorzaakt worden door de eigen stofwisseling, door een tekort aan weidegang, of door veel reizen en wedstrijden. NAF Five Star Magic bestaat natuurlijk uit veel meer dan magnesium. Het bevat ook een unieke combinatie van kruiden die het vertrouwen en concentratie bij het paard verhogen. Dit kruidenmengsel gecombineerd met magnesium heeft als effect dat het de rust, ontspanning en focus vergroot en daarmee dus ook het leervermogen.

NAF Magic

naf magic is dopingvrij

NAF Magic is veilig te gebruiken tijdens wedstrijden. Dit supplement is geheel dopingvrij! NAF is sowieso een voorstander van een dopingvrije paardensport. Naast dat je het dus gewoon veilig kunt gebruiken tijdens wedstrijden is het ook nog gegarandeerd vrij van sedatie effecten. Kortom: NAF Magic werkt echt en is geen sprookje. Believe in Magic!